2777
2789

مثلا اگه کسی بهتون بگه گاهی سیگار میکشم بعد بفهمه از سیگار خوشتون نمیاد بعدش هرشب بگه امروز نکشیدم یا کمتر کشیدم مهرطلبی به حساب میاد ؟یا فقط میخواد خودشو ثابت کنه؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
به نظرم ربطی به مهرطلبی نداره

از این نظر که دنبال تشویق باشه میگم چون میدونه تشویق میشه خیلی

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهرطلبی یعنی فرد ب دنبال تایید و محبت دیگرانه

ب نظرم ی رگه هایی داره

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
مهرطلبی یعنی فرد ب دنبال تایید و محبت دیگرانهب نظرم ی رگه هایی داره

منم همینطور فکر میکنم جون من تشویقش میکنم

دنبال اثبات خودشه مهرطلب نیست تایید طلب میتونه باشه  ادمایی که دنبال اثبات خودشونن  میتونن بیمار باشن که باید بررسی بشه ولی شاید از روی علاقه اینکارو میکنه که به چشم شما بیاد 

نمیشه فقط با همین یه مورد گفت شاید انگیزه میخواد واسه ترو

انگیزه واسه ترک؟

منم همینطور فکر میکنم جون من تشویقش میکنم

چون طرف دست ب خواسته ها و کارایی میزنه ک برخلاف خواسته های واقعی خودشه

خودش نیس انگار

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
دنبال اثبات خودشه مهرطلب نیست تایید طلب میتونه باشه ادمایی که دنبال اثبات خودشونن میتونن بیمار باش ...

میدونین مهر طلب جطوری میتونه باشه؟

البته از ضعف ها و عدم تواناییاشم میگه در عین حال

چون طرف دست ب خواسته ها و کارایی میزنه ک برخلاف خواسته های واقعی خودشهخودش نیس انگار

اره 

بنظرت من دیگه تشویق نکنم یا ادامه بدم؟

میدونین مهر طلب جطوری میتونه باشه؟البته از ضعف ها و عدم تواناییاشم میگه در عین حال

ترس شدید از ترد شدن همیشه میترسن رها بشن یا کسی ازشون خوشش نیاد 

محبت کردنو بصورت وظیفه انجام میدن فکرمیکنن اگه محبت نکنن دوست داشتنی نیستن نیاز به تایید و توجه اگه توجه نبینن احساس بی ارزشی میکنن تو هیچ شرایط نه نمیگن زیاد عذر خواهی میکنن خودشونو قربانی میکنن تو رابطه عاطفی هرکاری شخص مقابل بگنه بازم وابسته میمونه چون‌نویخوان کسیو‌ ناراحت کنن راحت تحت کنترل قرار میگیرن و مدام سعی میکنن خودشونو باب سلیقه دیگران کنن حتی اگه خلاف خواسته خودشون باشه چون میخوان دوست داشتنی باشن

ن

شاید میحواد نظر تورو جلب کنه

یعنی عامیانه تور کردن

منظور واضح تر برای  بدست اوردن

میگن اینارو

کاری که من همیشه با ادم ها خواستگارهام درگیر بود

هرچقدر تجریه بازم خام میشدم حتی موقع ازدواج مجددم

حتی تو  ۳۷سالگی 

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم