2777
2789
عنوان

آشتی بعد از سه ماه

154 بازدید | 19 پست

سلام دوستان عشقم که ۳ماه پیش سر مخالفت های خانوادش تموم کرده بودیم امروز صبح برگشت و میگه نه میتونیم ازدواج کنیم نه میتونم فراموشت کنم ببنید از احساسش کاملا مطمئنم کاملا ثابت شدس ولی چون یه بار نامزدیم بهم خورده خانوادش مخالفه الان چیکار کنم آشتی کنم خودمم بدون اون میمرم واقعا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانواده منم میدونستن که ما باهم دوست بودیم و مخالف بودن بازم مخالف بودن

بخدا نمیدونم چیکار کنم اما میدونم که واقعا عاشقمه اما از این وضعیت خستس منم کار دادگاهیم تموم نشده 

بخدا نمیدونم چیکار کنم اما میدونم که واقعا عاشقمه اما از این وضعیت خستس منم کار دادگاهیم تموم نشده

من میخوام بمونم باهاش که بالاخره یا خانوادش راضی میشن یا ما تصمیمای شومی میگیریم مثل دعا و گشت و اینا کلی راه هست نه؟

ازدواج مجدد هستین؟

چند ماهی نامزد بودن من اون نه خانوادش اولش موافق بودن بعدا نمیدونم کدوم از خدابی خبری پشت سر من بد گفته و خانوادش منصرف شدن و شدیدا مخالفن 

چند ماهی نامزد بودن من اون نه خانوادش اولش موافق بودن بعدا نمیدونم کدوم از خدابی خبری پشت سر من بد گ ...

ایشالله که اگه صلاح هست اوکی بشه 

من انقد مخالف بودن که اولش شوهرم تنها اومد خاستگاری 

بار بعدی خانوادشو در جریان گذاشت چون میدونست مخالف هستن میخواست تنها بریم عقد کنیم که وقتیم در جریان گذاشت انقد منو اذییت کردن فوحش میدادن تنها رفتیم محضر عقد کردیم بعدشم کلا قیدشونو زدم و تموم شد البته فعلا عقدیم ۲ساله

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg