2777
2789

خواهر پولدارع منم چون تو کارتم الان۱٠٠تومن پوله😂😂😂

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقیر نیستم ولی به هر حال یکی از خواهرام درآمد فوق العاده ای داره و خیلی تو مسائل مادی از ما جلوتر هس ...

چطوری کادو میده کمک می کنه  یا نه چه شکلی مهمونی میده چند وقت یکبار دعوت می کنه

خواهر مجرد دارم 

خودم خداروشکر اوضاع مالیم اوکیه

متنفر نیستم که هیچ آرزومه خوشبخت تر از من بشه بی نهایت عاشقشم😘🥺

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

من داداش پولدار دارم. ازش خوشم نمیاد خیلی قبلا اذیتم میکرد

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

خیلی دوست داشتم خواهر داشته باشم و ندارم 

ولی ازاینکه بابام از لحاظ مالی داداش کوچیکم اذیت میکنه ناراحتم مثلا ۱۷ سالشه تاحالا یه دکتر نبردش یبار لباس خوب واسش نخرید از بچگی هم هیچوقت واسش خرج نمی‌کرد همش مامانم براش کاری میکرد 

خواهرم وضع مالیش از من بهتره خیلی البته تفاوت نداریم ولی جالبه فقط لازمه من چیزی بخرم یا موفقیتی داشته باشم بهش برمیخوره😑😐شوهرش که دیگه نگم ملا اخلاقش اینه که بگه بهترینم بقیه از من پایینتر منم بهش محل نمیدم