2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی دوست داشتم خواهر داشته باشم و ندارم ولی ازاینکه بابام از لحاظ مالی داداش کوچیکم اذیت میکنه نارا ...

چرا این کار رو میکنه عقده ای میشه

بعد بزرگ که شد میگن چرا احترام پدر و مادر نگه نمیداره

خیلی دوست داشتم خواهر داشته باشم و ندارم ولی ازاینکه بابام از لحاظ مالی داداش کوچیکم اذیت میکنه نارا ...

تو براش بخر

نزار جای بابات خالی بمونه

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر

چطوری کادو میده کمک می کنه یا نه چه شکلی مهمونی میده چند وقت یکبار دعوت می کنه

راهمون دور هست

خیلی زیاد توی سال خونه ی هم نمیریم

کادو هم در حد همدیگه جبران میکنیم 

ایشون هرچی بده من همون قدر جبران میکنم

در واقع هیچ کدوم کادوهایی الکی گرون نمیدیم به هم که کلا عرف کادوی خانواده رو جوری بالا ببریم بقیه اذیت بشن( خانواده شلوغی هستیم بالخره بقیه خواهر برادرها هم از بده بستون ما با خبر میشن)

به کمک ایشون هم الحمدلله فعلا که نیازی نداشتم ولی در کل  آدم دست به خیری هست 

مهمونی ها رو در حد خودش سنگ تموم می‌گذاره خونه ی خودش و سفره شون حسابی الحمدلله پر رونق و پر برکت هست

قبلا موقعی که میرفتیم خونه شون بچه هام بهانه میگرفتن که دخترخاله پسرخاله فلان چیز رو دارن ما چرا نداریم که اونم حالا که بزرگتر شدن عاقل تر شدن چون میبینن جاهایی هم می ریم که چیزهایی که خودشون دارن بقیه ندارن در واقع تفاوت در سبک زندگی رو پذیرفتن و یاد گرفتن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اگه خواهر پولداری بودین هیچ وقت پزو شو ندین از بالا نگاه نکنید

من یه خالا داشتم اوایل زندگیش چون ارث پدرشوهرش رسیده بو وضع مالیش خیلی خوب نسبت به دیگر خواهراش همیشه فخر میفروشید و پز سفرهاشو میداد شماها فقط کار کنید بدبخت تفریح ندارین خدا جور کن فیکون کرد که محتاج خواهراش شد خواهرهاش هفتگی پول میدادن که بتونه یه هفته رو بگذرونه 

خدا اینطور شرایط دور از جون کنه ادام از فرداش خبر نداره 

خواهرم مجرده تو‌خونه پدرم خیلی بیشتر از اون چیزی که من خرج میکردم داره خرج می‌کنه و من خیلی از این ب ...

دمت گرم کاش خواهر من یه ذره از شما یاد میگرفت تا من عروسی کردم برای مامانم مدام فاکتور میکرد مجردیهای فلانی براش چه قدر خرج کردی برای من کمتر خرج کردی چه قدر مامانم بهش کمک مالی داد تا دهنش بسته بشه گرچه هنوز حرف میزنه بماند کلی از زندگیش از پولهای مامانم داره کلا این تاپیک دیدم دوباره یاد شخصیت نچسبش افتادم

چرا این کار رو میکنه عقده ای میشهبعد بزرگ که شد میگن چرا احترام پدر و مادر نگه نمیداره

یه تیشرت یا کفش بریم واسش بخریم انقدررر ذوق میکنه که بجای اینکه خوشحال بشم ناراحت میشم واسش💔 

افتادگی پلک داشت بابام جای ارزون برد عمل کرد فقط واسه پول چندتا دکتر نبرد مشاوره بگیرن الان بخاطر خشکی قرنیه ۸۰درصد بینایی از دست داده یک چشمش💔 

باید لنز خاص بزاره تاریخش انقضاء تموم شده نمیره واسش بگیره ماهم پولش نداریم بگیریم