2777
2789

بچها چيكار ميكنين برا خونه تكوني عيد؟؟؟

اول از كجا شرو كنم؟؟

اتاق خواب ها يا سرويس بهداشتي يا آشپزخونه؟؟

چن روز طول ميكشه?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اتاق خواب.

بعد پذیرایی

بعد آشپزخونه و بالکن

بعد سرویس و حموم

چون واسه نظافت آب نیاز داری و شست و شو بهتره سرویس و ... بذاری آخر که تمیز بمونه

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

من چون در طول سال تمیز میکنم و همه چیو میشورم و گرد گیری میکنم کار زیادی واسه عید ندارم در حد سطحی  

بهترین راه اینه که همه کارها رو  واسه اسفند نذاریم 

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.

از آشپزخونه شروع کن

یه کم دیر شده ... دست بجنبون

گاز و هود اول همه چون کار زیاد میبره بهتره الان که اوله کاره و انرژی داری شروع کنی

بعدم اتاق خوابها .... بعد پذیرایی و آخر سر هم حمام و توالت

از آشپزخونه شروع کن یه کم دیر شده ... دست بجنبون گاز و هود اول همه چون کار زیاد میبره بهتره الان ک ...

شما كي خونه تكوني انجام دادين؟؟

من تا شنبه فرصت دارم بعدش ميرم جايي ،فروردين بر ميگردم،كلا چن روز طول ميكشه به نظرت ؟؟

اگه خونه داری فرصتت بیشتره و چون تازه عروسی خیلی کارت زیاد نیست

من کارمندم و دو تا بچه دارم خیلی وقتمو گرفت

اگه پرده های پذیرایی نیاز به شستن دارن اول از اونجا شروع کن

اگه پتو یا فرش شستنی داری همین الان بده که شاید تا ده روز دیگه برگردونن

بعدم برو آشپزخونه .... کابیتنها رو مرتب کن درب کابینتها رو پاک کن

گاز و هود که به نظرم اگه اسپری سیف "نهایت سرعت" رو بخری خیلی کمکت میکنه 

بعدم یخچال و طبقه های فریزیر!

بستگی داره اگه دستت تند باشه و خیلی فس فس نکنی میتونی تو سه روز کارت رو تموم کنی

وگرنه مثل من باشی و کلا سه چهار ساعت مفید خونه باشی و دو تا وروجک داشته باشی دو ماهم کمه