2777
2789

واقعا چجوری؟

توی چند تا فیلد مختلف بودن و در همه به خوبی می درخشیدند؟

علاقه؟آموزش؟

علم و دانش به اندازه الان تخصصی نبود

الان کسی بخواد هم نمی‌تونه همه چی رو با هم یاد بگیره

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

چون اون زمانا حجم دانش خیلی کمتر از امروز بود. یعنی مثلا فیزیک، شیمی، ریاضی و پزشکی هنوز جدا جدا و تخصصی نشده بودن. بیشترشون با مطالعه متون قدیمی و تجربه خودشون یاد می‌گرفتن و چون کنجکاو و باهوش بودن، توی چند زمینه همزمان می‌تونستن عمیق بشن.

الانم اگه کسی از همون اول عمرش فقط دنبال علم باشه، شاید بتونه تو چند تا رشته متخصص بشه، ولی خیلی سخته چون علم امروز خیلی گسترده‌تره.

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ابتدایی بودن اطلاعات👌🏻

الان به قدری علم پیشرفت کرده مغز یه نفر کشش یاد گرفتن همشون نداره چه برسه به اینکه بخواد کشفیات هم داشته باشه

درباره بنده : کسیم که تاپیک هاش به شدت خار داره😁😁😁

علم و دانش به اندازه الان تخصصی نبودالان کسی بخواد هم نمی‌تونه همه چی رو با هم یاد بگیره

اما بنظرم تا حد خیلی زیادی تونستند تخصصی یاد بگیرن 

درسه بعد ها مثلا فیزیک به ۴ قسمت تقسیم شد 

اما اونا حجم اطلاعات زیادی بدست اوردن

اما بنظرم تا حد خیلی زیادی تونستند تخصصی یاد بگیرن درسه بعد ها مثلا فیزیک به ۴ قسمت تقسیم شد اما اون ...

تخصص در حد دوران خودشون

که با دوران ما قابل مقایسه نیست

خیلی از علوم چند صد سال پیش جزو فلسفه بودن

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

چون اون زمانا حجم دانش خیلی کمتر از امروز بود. یعنی مثلا فیزیک، شیمی، ریاضی و پزشکی هنوز جدا جدا و ت ...

بنظرم اونا تلاششون خیلی زیاد بوده 

چون تمام پایه و اساس علمی که امروز در اختیار جهان هست نتیجه زحمات اوناست ، البته که رفته رفته گسترش پیدا کرد

ابتدایی بودن اطلاعات👌🏻الان به قدری علم پیشرفت کرده مغز یه نفر کشش یاد گرفتن همشون نداره چه برسه به ...

یعنی شما منظورتون اینه که اونا آدمای معمولی بودن و خیلی نخبه و باهوش نبودن؟

بنظرم اونا تلاششون خیلی زیاد بوده چون تمام پایه و اساس علمی که امروز در اختیار جهان هست نتیجه زحمات ...

آره خب، قطعا همینطوره.

عاشق علم و یادگیری بودن و خسته ناپذیر.

انگیزه‌شونم معمولاً کشف حقیقت یا کمک به مردم بود، نه مدرک یا درآمد.

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

یعنی شما منظورتون اینه که اونا آدمای معمولی بودن و خیلی نخبه و باهوش نبودن؟

نهههه اونا نخبه بودن 

چون فکر کردن به یه چیز جدید واقعا سخته

فقط علم اون زمان ابتدایی بوده و خب جمع همه علومی که شما گفتین برابری میکرد با یه علم الان

ولی در باهوش بودن اونا هیچ شکی نیست

درباره بنده : کسیم که تاپیک هاش به شدت خار داره😁😁😁

ولی بنظرم اونا خیلی باهوش تر از دانشمندان کنونی بودن نطر شما چیه

هوش اصلش ژنتیکیه نمیشه گفت باهوشتر بودن یا نبودن

ولی بینش بیشتری داشتن چون تو چند تا حوزه سررشته داشتن