2777
2789
عنوان

امبدینگ و امپول مانجارو

101 بازدید | 12 پست

میخوام اینجا تجربه مو بنویسم

من یه هفته هست امبدینگ انجام دادم. و امپول مانجرو هم زدم.درد اصلا نداشت . بعضیاشو اصلا نمیفهمیدم که زد ولی چندتاش درد داشت گفت به خاطر اینه که سر نخ یکم بیرون مونده از سوزن . بعد هم اصلا درد نداشت فقط اگه روشونو فشار بدم تا چند ثانیه درد زیادی داره. 

هنوز تاثیر خاصی ندیدم. دکتر گفت بعد از ۳ هفته تاثیرشو نشون میده . یک ماه دیگه هم گفت برم که دوباره انجام بدم. رژیم هم گفت بیشتر پروتئین بخور و نون و برنج و روغن رو حذف کردم. فقط روغن زیتون اوکیه. 

تو یک هفته یک کیلو وزن و حدود ۳ سانت سایز دور شکم کم کردم. که به نظرم کمه . چون رژیم هم دارم. و کلا اشتهام کم شده زود سیر میشم

حالا باید ببینم سر یک ماه چه نتیجه ای میگیرم. ان شالله که عالی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر چی شد ادامه دادی امبدینگ رو؟؟؟ راضی بودی از انجام امبدینگ یانه؟؟؟ چند کیلو لاغر شدی ؟؟؟ لطفا اگه خوبه بگو منم میخوام انجام بدم مرسی 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

سلام استارتر چی شد ادامه دادی امبدینگ رو؟؟؟ راضی بودی از انجام امبدینگ یانه؟؟؟ چند کیلو لاغر شدی ؟؟؟ ...

مانجارو باید هر ده روز یکبار میزدم که هربار حدود ۴ تومن بود و فقط یکبار زدم بعد از اون ایرانیشو گرفتم یک و صد واسه بیست روز کافی بود. ولی تاثیر مانجارو دوبرابر بود. ماه اول ۴ کیلو کم کردم و ماه دوم ۲ونیم کیلو . رژیم هم داشتم. غیر از شیرینی و روغن دیگه همه چی میخوردم ولی برنج و نون خیلیییی کم. اول با چیزای دیگه سر سفره خودمو سیر میکردم  دیگه برجم میموند. مثلا ۲قاشق میخورم. سایز هم خوب کم کردم. امبدینگ شکم پهلو هم انجام دادم ماهی یکبار. دکتر میگه ۱۷ سانت کم کردی ولی خودم فعععک نمیکنم ولی انقد بوده که راضی باشم

مانجارو باید هر ده روز یکبار میزدم که هربار حدود ۴ تومن بود و فقط یکبار زدم بعد از اون ایرانیشو گرفت ...

میشه بگی قد و وزنت قبلش چند بود؟؟؟ و کلا الان چند وقته که میگذره وزنت همونه دیگه اضافه نکردی؟؟؟

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

دکتر برام فیلر خط لبخند هم زد ولی راضی نیستم انگار همش رفته بالای خط . ترمیم هم کردم منتظرم ببینم نتیجش چی میشه. فعلا که هنوزم راضی نیستم از فیلر.

واسه همین اسم دکترو نمیگم

مگه فیلر میزنم نباید خط لبخند صاف بشه؟ خط من هنوز هست بااینکه عمیق هم نبود!!

مواد بالای خطه. طبیعیه؟

میشه بگی قد و وزنت قبلش چند بود؟؟؟ و کلا الان چند وقته که میگذره وزنت همونه دیگه اضافه نکردی؟؟؟

الان تو ماه سوم هستم.

آمپول رو چون ایرانی زدم یواش یواش باید قطع کنم. ولی میدونم که اگه آمپول نزنیم اشتها مثل قبل برمیگرده و دیگه خودمون باید مراقب غذامون باشیم. اینا همه واسه اینه که تو مدت کوتاه آدم لاغر بشه. بعد دیگه آدم باید مراقبت کنه. تا گشنم بشه میوه و ... میخورم که کالری کمتری به بدنم برسه. درکل رعایت میکنم غذاهامو

سلام استارتر چی شد ادامه دادی امبدینگ رو؟؟؟ راضی بودی از انجام امبدینگ یانه؟؟؟ چند کیلو لاغر شدی ؟؟؟ ...

امبدینگ باعث میشه وقتی داری لاغر میشه یه بخش از بدنت بیشتر چربی سوزی کنه. واسه اونایی خوبه که چاقی موضعی دارن مثلا شکم دارن یا مثلا رونشون بزرگه

قدم ۱۶۶وزنم ۷۸ بود الان ۷۱ یا ۷۱ونیم

خواهرشوهرو مادرشوهرمنم امبدینگ انجام دادن قد خواهرشوهرم ۱۶۰ وزنش ۹۶ بعد یک جلسه امبدینگ وزنش شد ۹۴ قد مادرشوهرم ۱۵۵ وزنش ۹۷ اونم بعد یک جلسه امبدینگ وزنش شد ۹۵ خیلی برام جالب بود فکر میکردم برای اینایی ک انقدررررر زیاد اضافه وزن بالایی دارن جواب نمیده این روش ولی انگار داره جواب میده