2777
2789
عنوان

مادر ناتنیا بیاین بچه جاریم

464 بازدید | 27 پست

اگه بدونید بچه جاریتون که هم سن بچه ناتنی شماست قایمکی یاد میده پسر ناتنی تون رو که منو اذیت کنه چیکار میکنید میدونم کار مادرشو 

خود پسر ناتنیم باهام حرف می‌زد بعد ازش حرف کشیدم گفت پسر عمو میگه مامانتو اذیت کن ببرن پیش مامانت تو مامان داری چرا تلاش نمیکنی مامانت بیاد

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالش بچهای کاش میدادنش به مادرش

مآدرس خودش نمیخواد ببینتش بچه دوازده سالش شده از سه سالگی ام من بزرگش کردم به مادرش حتی زنگم میزنه جواب نمیده به زور که نمیشه حتی الان پسره خودشم ازش ناراحته 

اولن ب شوهرت بگو بعد دوتایی باهم دهن جاریتو سرویس کنین

شوهرامون شریکن نمیدونم چطور بگیم دعوا نشه چطور بگم جمع نگه بین بچه افتاده اصلا بگم یا نه

با تیکه و کنایه به جاری میفهمونم متوجه شدم. به روی خودش آورد میگم من حدس میزدم خود بچه یه چیزی گفته ولی انگار خبر داری و بین همه آبروشو میبرم. نیاورد و باز تکرار شد به خود برادرشوهر میگم با بچش حرف بزنه.

به خود بچه هم میگم این بار که گفت بلند بگو چی از جون من میخوای؟ چرا دنبال بهم ریختن خانوادمی؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
به همسرت همه چیزو بگو

گفتم الان میاد خونه ولی خودم خیلی حالم بده من واقعا نمیدونستم از طریق بچه هم دارن زندگیمو خراب میکنن من یادمه چند سال قبل ی بار گفتم بچه رو هر طوری باشه بزرگ میکنم نمیزارم از خونه بیزار بشه بره که فردا زندگی منم خراب شه بعد جاریم ازین نقطه ضعف چقدر علیه من استفاده کرده الان سر ی مسئله ای دیگه ارتباط صمیمی ندارم باهاشون ولی ابن حرف آتیشم زد

با تیکه و کنایه به جاری میفهمونم متوجه شدم. به روی خودش آورد میگم من حدس میزدم خود بچه یه چیزی گفته ...

آره خودمم تصمیمم همینه جمع که شدیم بگم واقعا قابل هضم نیست یعنی دخالت بزرگترا شون یه طرف این حرفا یه طرف

تا میتونی با بچه همسرت خوب باش و بهش بگو که تا چه حد دوسش داری بگو به خاطر تو ابن همه غذای خوشمزه میپزم

لباساتو ميندازم ماشین

باهم بازی می‌کنیم

چون مامانتم دیگه!

دل اونو بدست بیاری 

دیگه گور بابای جاریت

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

گفتم الان میاد خونه ولی خودم خیلی حالم بده من واقعا نمیدونستم از طریق بچه هم دارن زندگیمو خراب میکنن ...

حالا دوست و دشمن شناختی 

الان راحت میتونی قطع رابطه کنی

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
تا میتونی با بچه همسرت خوب باش و بهش بگو که تا چه حد دوسش داری بگو به خاطر تو ابن همه غذای خوشمزه می ...

با بچه هر کاری میکردم دوست نمی‌شدیم هر جور محبتی ب اش اثر نداشت تا با خانواده همسرم رابطه امون کمتر که شد بچه رابطه اش بهتر شد الان میفهمم از کجاها خوردم وای چقدر مردم وقیحن 

با بچه هر کاری میکردم دوست نمی‌شدیم هر جور محبتی ب اش اثر نداشت تا با خانواده همسرم رابطه امون کمتر ...

آره اکثرا شوهرا خوبن

بچه ها هم که پاک پاکن این دیگرانند که نمیزارن آرامش داشته باشیم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱