2777
2789

سلام دوستان نی‌نی‌سایت

این تاپیک مخصوص اون عزیزانیه که از رابطه‌ی سمی جدا شدن، ولی هنوز یه چیزی توی دلشون سنگینی می‌کنه.
مثلا می گه:

هنوز خاطره‌ها ولم نمی‌کنن

دوست من، قرار نیست همه چی یه‌ شبه از ذهنت پاک بشه. 

کسی که دستش زخم میشه، مگه یه شبه خوب میشه؟

کسی که پاش می شکنه، مگه یه شبه خوب میشه؟

حافظه هم همینه. باید بهش فرصت بدی.

اگه دلتنگی، عذاب وجدان یا احساس گناه سراغت میاد، بدون اینا مراحل طبیعی رها شدنه.
مغز ما دوست داره حتی رابطه‌ی ناسالم رو هم عادی فرض کنه. پس وقتی جدا می‌شی، مغز مقاومت می‌کنه. اما اگه آگاه باشی، راحت تر تحمل می کنی.

اگه بدونی پایی که شکسته، تا بخواد جوش بخوره، یه ماه طول میکشه، راحت تر باهاش کنار میای.

پس اینا طبیعیه.

مغز انسان اینطوریه که مسائل دردناک رو زود فراموش می کنه و مسائل شیرین و لذتبخش رو مدام یادت میاره.

پس یه دفترچه بردار و همه اون بدبختی ها و له شدن ها و تحقیر شدن ها و زجر کشیدن ها و ... رو بنویس.

هر وقت یاد اون روزای خوش افتادی و عذاب وجدان پیدا کردی که چرا از اون رابطه اومدی بیرون،

برو زود مطالبی که نوشتی رو بخون که یادت بیاد چرا اومدی بیرون.

این کار کمک می کنه که کم کم قانع بشی و عزت نفست بالا بیاد.

و اگه گاهی وسوسه می‌شی که برگردی، اون دفترچه یادت میندازه که دلیل جداییت چی بود.

دوست عزیز

از این دوران برای ساختن خودت استفاده کن.
ورزش، کتاب، موسیقی، نوشتن، مشاوره، مدیتیشن، خودهیپنوتیزم، گروه های هم فکر...
همه‌ی اینا کمک می‌کنه کم‌کم زخم‌هات ترمیم بشه.

دوست من

از این فرصت استفاده کن و عزت نفست رو دوباره بساز.
چون رابطه‌ی سمی معمولاً عزت نفس آدم رو له می‌کنه.
و یادت بیاد کی هستی و چی لایقشی.

با احترام

اگه نظری داری که میتونه کمک کننده باشه، حتما بنویس تا با هم بخونیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت رابطه کاپلیه؟ یا هرنوعش

دوست عزیز

منظورم هر رابطه‌ای هستش که باهات نزدیکه و داره بهت آسیب می‌زنه

مثل زن و شوهر

دوست پسر و دوست دختر

رابطه با پدر، مادر، خواهر، برادر،

دوست صمیمی

یا حتی همکار

می‌تونه رابطه سمی باشه.

ممنون که سوال کردید

ولی من هنوز دوس دارم برگرده

دوست عزیز
برگشتن فقط وقتی خوب و سالمه که تغییر واقعی اتفاق افتاده باشه 

هم از طرف اون، هم از طرف خودت.

یعنی یه کاری کرده باشید ( هر دو )

یعنی روی خودتون کار کرده باشید ( هر دو )

روی افکار و رفتار تون

روی احساسات تون

و نشون بده که تغییری صورت گرفته.
در غیر این صورت، فقط برمی‌گردی به همون چرخه‌ی قبلی.

همون آش و همون کاسه

اینکه دوست داری برگرده، چون هنوز به اون حس خوبی که گاهی داشتی، گره خوردی.

از خودت بپرس:

واقعا دلم برای چی تنگ شده؟

برای خود اون آدم یا برای حس امنیت و محبت و ...

بگو اگه خوب بود، چرا اومدم بیرون؟

اون تمرین نوشتن در دفترچه برای همین موقع ها خوبه.

مگه اینکه مشکل چیز دیگه ای بوده و به اشتباه فکر کردی وارد یه رابطه ی سمی شدی. و حالا پشیمونی.

ممنونم از مشارکتت

به نظر من که رابطه های بی هدف عاقبت اش همینه، تاوان کارامونه، تا هر وقت هم باهات باشه ببخشیدا ولی.. ...

بله

دقیقا

و این بی هدفی تاوان سنگینی داره

نه تنها برای زن و مرد

که برای بچه هاشون

خانواده هاشون

و در نهایت کل جامعه

چون جدایی در بین بعضی افراد، با خودش بیماری و آزار و اذیت و ... اجتماعی هم میاره.

ممنون از نظرتون

دوست عزیزمنظورم هر رابطه‌ای هستش که باهات نزدیکه و داره بهت آسیب می‌زنهمثل زن و شوهردوست پسر و دوست ...

راستش با قطع رابطه و تنهایی تازه به خودت میای میفهمی چقدرررر ضربه خوردی و تازه به عمق فاجعه گی میبری اما تا قبل کات فقط میگی بذار تموم شه عالی میشه

[QUOTE=389620257]راستش با قطع رابطه و تنهایی تازه به خودت میای میفهمی چقدرررر ضربه خوردی و تازه به عمق فاجعه گی میبری ...[/QU

ممنون و بله دقیقا همینطوره

برای همین تاکید میشه که بعد از رهایی، باید با کسانی مثل مشاور، گروههای هم فکر و مثبت اندیش و با چیزهایی مثل یوگا، ورزش، کتاب، مدیتیشن، باشگاه؛ خودهیپنوتیزم و ... سرگرم شد.

ولی چیزی که قطعا شما بهتر از من میدونید و من دارم پیش شما درس پس میدم اینه که:

وقتی رابطه ای سمی میشه، و طرف ( معمولا خانم) احساس می کنه که داره شخصیتش، عزت نفسش، خواسته هاش، لیاقتش، ارزشهاش و .... زیر فشارهای آگاهانه و خودخواهانه طرف مقابل له میشه، قطعا بهترین انتخاب رو کرده.

مثل بیماری که مثلا زانوهاش آسیب جدی دیده و برای خوب شدنش،  همه راهها رو امتحان کرده و نتیجه ندیده و حالا به این نتیجه رسیده که باید عمل جراحی انجام بده.

قطعا مدتی بعد از عمل، بسیار درد می کشه، راه نمی تونه بره، دستشویی نمی تونه بره و ... و احتیاج به مراقبت داره تا خوب بشه. ولی وقتی خوب میشه از کاری که کرده راضیه.

یا کسی که عمل زیبایی بینی انجام میده، یعنی دیگه تصمیم گرفته زیر تیغ و چکش دکتر جراح زیبایی بره. درد داره، حتی نمی تونه نفس بکشه. روزی صد بار می گه........... کاش این کاررو نمی کردم.

ولی بعد از مدتی که باد و ورم و کبودی از بین میره و چهره ی زیبای خودش رو توی آینه می بینه، می گه کاش زودتر اقدام کرده بودم.

به هر حال اگه کیفیت یه ساختمون از بین رفته، باید به ناچار اون رو تخریب کرد تا بشه یه ساختمون نوساز داشت.

بازم ممنونم از نظر شما دوست عزیز

[QUOTE=389620257]راستش با قطع رابطه و تنهایی تازه به خودت میای میفهمی چقدرررر ضربه خوردی و تازه به ع ...

دقیقا همنیطوره منکه هزاران بار شاکرم و راحت شدم از بعد قطع رابطه فقط انرژی خواری میکنه ازم. از راه دور چون. حالت شیطانی هم داره این اذیتم. میکنه

دقیقا همنیطوره منکه هزاران بار شاکرم و راحت شدم از بعد قطع رابطه فقط انرژی خواری میکنه ازم. از راه د ...

دوست من

وقتی شما می فرمایید:

فقط انرژی خواری میکنه ازم. از راه دور چون. حالت شیطانی هم داره این اذیتم. میکنه

در واقع دارید بهش قدرت میدید.

دوست خوبم، 

تا شما نخواید، 

هیچکس

هیچکس 

و هیچکس نمی تونه روی شما اثر بذاره.

حتی اگه خودِ خودِ خودِ شیطان باشه.

به این فکرتون قدرت ندید.

هر وقت این فکر اومد سراغتون، به خودتون بگید:

قدرت من از خداست که قدرتمند ترینِ قدرتهاست.

انرژی من از خداست که بالاترینِ انرژی هاست.

و به هیچ احدالناسی اجازه ندید وارد حریم شخصی ذهنتون بشه.

سایه ی آدم حتی می تونه خودش رو از قد انسان هم بزرگتر نشون بده ولی عملا فقط سایه ست و هیچ قدرتی نداره. و سایه کجا تشکیل میشه؟

جایی که نور کافی وجود نداره.

چراغ های دلت رو روشن کن و خودت رو به خدا بسسسسسسپار و محکم زندگی کن و از زندگیت لذت ببر.

اونوقت همه این شیطان نماها توی یه چشم بهم زدن از بین میرن.

موفق باشی دوست من

دوست منوقتی شما می فرمایید:فقط انرژی خواری میکنه ازم. از راه دور چون. حالت شیطانی هم داره این اذیتم. ...

مرسی عزیزم همه حرفاتو کامل قبول دارم اما اینو چیکار کنم که یه لحظه متوجهم و خودمو سرگرم. میکنم 99درصد موتقع چیکار کنم و این خاطرات بد مدام تو ذهنم یاد اور میشن انگار یکی هی داره به زگر تکرار میکنه توی وجگدم تا عصبی بشم و از انرژیم کم بشه علنا متوجه هستم راهکاری داری؟ 

مرسی عزیزم همه حرفاتو کامل قبول دارم اما اینو چیکار کنم که یه لحظه متوجهم و خودمو سرگرم. میکنم 99درص ...

دوست من

بله 

متوجه ام که وقتی آگاهانه حواستون هست، خودتون رو به قول خودتون سرگرم می کنید.

خوب راهکار چیه؟

دوست من

این رابطه، با همه ی خاطرات چه خوب و چه بد، احساسات، صحبت ها، رفتارها، صحنه ها و ...

همه و همه توی ناخودآگاه شما ذخیره شده که باید وارد ضمیرناخودآگاه بشید و اونجا، که مرکز کنترل کل زندگی من و شما و همه انسانهاست، برنامه ریزی های ذخیره شده رو تغییر بدید و به جاش برنامه هایی بریزید که این مشکل برای همیشه حل بشه.

دوست من

بهترین، راحت ترین، کم هزینه ترین و بی خطر ترین راه، استفاده از قدرت ابزار  هیپنوتیزم و خودهیپنوتیزم هستش که در وجود همه ی ما به رایگان قرار داره.

هیپنوتیزم رو فعلا پیشنهاد نمی دم چون باید توسط هیپنوتیزور انجام بشه ولی خودخیپنوتیزم فوق العاده ست.

کافیه آموزش خودهیپنوتیزم رو جستجو و مطالعه بفرمایید و تمریناتی که گفته میشه رو انجام بدید.

دوست عزیز لطفا و حتما

یک بار و برای همیشه وقت بذارید و این مسئله رو حل کنید.

تضمین می کنم خوشتون میاد و بعدا از این قدرت در همه زمینه های زندگیتون استفاده می کنید.

مثل مالی

ارتباطی

سلامتی

و ...