2777
2789

برام سواله من نامزدم پر گوشیش عکس زن های لخت تکی با باسن گنده بوده ازش متنفر شدم حتی تحمل صداش ندارم چون عاشقش ام شدید حساسیتم شدید شده نمیتونم ادامه بدم بهاش تحمل ندارم اینایی که خیانت واقعی از شوهرش دیدن واقعه چجوری بعضیا بهاش کنار اومدن و زندگیشون کزدنن آخه چجوریییی

سخته مدام جلو چشمته فراموشت نمیشه تو هر شرایطی غمگینت میکنه

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجبوربه تحمل

وااای نهههه من مرگ‌ترجیح میدم تا تحمل کردن و ادامه دادن آخه مگه نامزدم عکس دیده ذخیره کزده تحملشون دیگه ندارم افسرده شدم ازش سرد شدم بقیه چجوری تحمل خیانت واقعی دارن خدایا 

🥲هعی از دل من خبر نداری

چجوری شوهرت بهت خیانت کرده؟

مثلا تو اینستاش دخترا رو فالو میکرد؟ یا عکساشونو لایک‌میکرد؟

متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻

وااای نهههه من مرگ‌ترجیح میدم تا تحمل کردن و ادامه دادن آخه مگه نامزدم عکس دیده ذخیره کزده تحملشون د ...

ازش نپرسیدی چرا همچنین کاری رو کرده؟

چجوری شوهرت بهت خیانت کرده؟مثلا تو اینستاش دخترا رو فالو میکرد؟ یا عکساشونو لایک‌میکرد؟

نه اصلا اینجور نبود خیلی حرفه ای بود و هست 

چنتا پیج داره اونی ک من دارم خبری نیست توش بقیه رو نمی‌دونم 

اینا نشونه خیانت نیست باهاش صحبت کن بگو علت این کارش چیع

هست فرقش چیه چه بره حضوری لمسش کنه چه عکس بلاگره های باسن‌گنده رو ذخیره کنه اونم تو گالری مخفی هر شب نگاه کن معذرت میخام ارضا شه خیانت نیست؟

نه اصلا اینجور نبود خیلی حرفه ای بود و هست چنتا پیج داره اونی ک من دارم خبری نیست توش بقیه رو نمی‌دو ...

یعنی  پیچ شخصیش فالو نداشت؟ پیج مخفی داشت؟ باهاشون چت میکرد؟

ازش نپرسیدی چرا همچنین کاری رو کرده؟

چرا تو تایپیک‌قبلیم هست بخون 

یبار‌میگفت میخاستم برات بفرستم نگاه لباسشون کنی درصورتی ۹۹ درصد لباس نداشتن جوابی نداشت گفت ببخش ولی ۶ بار تکرارش کرد

هست فرقش چیه چه بره حضوری لمسش کنه چه عکس بلاگره های باسن‌گنده رو ذخیره کنه اونم تو گالری مخفی هر شب ...

نه خیانت نیست هوسه دیگه 

باهاش صحبت کن بگو چرا ذخیره میکنی؟ لایکم میکنه؟

اینو گوش کن هرچقدر باهاش دعوا بکنی جر و بحث بکنی امکان داره نهایتش نهایتشش ذخیره نکنه ولی مخفیانه کار های بدتری رو انجام بدی 

ما باید بپذیریم که مردا هیز و هوس بازن هیچ کاریشونم نمیشه کرد تا زمانی که خودشونن بخوان