2777
2789
عنوان

بنظرتون از دوستم عذرخواهی کنم

90 بازدید | 10 پست

سلام بچها 

مدتها قبل ینی حدودا ۳ ماه پیش با دوستم بحثم شد 

اون ۳۷ سالشه من ۳۰ سالمه هر دو مجردیم

داشتیم چت میکردیم شوخی شوخی 

من بهش گفتم دهنتو ببند وگرنه میام میکوبونم تو دهنت ۴تا دندون سالمتم بریزه (دوستم مرتب دندون پزشکی بود ، دندون خراب زیاد داشت ) ولی کاملا ب شوخی گفتم بچها 

اونم بهش برخورد و  برداشت گف دندون درست میشه عزیزم مهم چشمامه که مث ی پیاله درشتع (واقعانم چشماش درشته من چشمام حالت بادومی داره ) من خیلی ناراحت شدم از حرفش 

دیگه بعدشم یخورده بحث داشتیم بهش گفتم مثلا ک چی این حرفت ناراحت شدم اونم گف وقتی میگی میشنوی دیگه 

الان دیدم استوری غمگین گذاشته و منم قبول دارم حرفم درست نبوده و دوستیمون حیف بوده نمیخام خراب شع بنظرتون بهش پیام بدم و عذر خواهی کنم

من ظاهرمو هر طور ک هست دوست دارم 

بنظرتون چیکار کنم . ؟؟

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شروع کننده بودی و تیکه انداختی به دندوناش که ظاهرا نقطه صعفش بوده.بعد جواب میشنوید ناراحت میشید چرا.؟حتما عذرخواهی کن.کاملا بی منظور نبوده قبول کن.تو دهنت بارها به این فکر کردیچقدر دندون خراب داره

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

همیشه همینطوره یکی شوخی میکنه ظاهرا دل طرف میشکنه بعد جواب میشنوه ناراحت میشه که بی جنبه ای منظور نداشتم و ...

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

برو بگو که کار هر دوتامون زشت بود و نباید اینکارو میکردیم و لیاقت دوستیمون رو نداشت این چیز کوچیک و ...

میخام بهش بگم اگ حرفی زدم ک باعث رنجشت شده عذرمیخام هر چی گفتم بی منظور بوده 

نمیخام حرف از دوستیمون بزنم خب شاید اون دلش نخاد با من دوست بمونه

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

میخام بهش بگم اگ حرفی زدم ک باعث رنجشت شده عذرمیخام هر چی گفتم بی منظور بوده نمیخام حرف از دوستیمون ...

بنظرم باید بگی 

اگه نخواد میگه 

بنظرم وقتی آدم داره عذر خواهی می‌کنه و کدورت ها و برطرف می‌کنه بهتره درباره همه چیز حرف بزنه