2777
2789
عنوان

خالم میگه جلو بابات زیرپوش نپوش

1695 بازدید | 103 پست

میگه زشته من همسن تو بودم جلو بابام با مانتو راه میرفتم حس میکنم چون خودش آزادی نداشته نمیخواد منم آزادی داشته باشم هروقت که میپوشم سیلی میزنه مامانمم هیچی نمیگه چیکار کنم شما چجور تیپی جلوی پدرتون دارین؟بنظرتون زیرپوش زشته داشته باشم؟بخدا حرصم گرفته ازش مامانمم ازش دفاع میکنه 

منم با مامانم قهرم رفتم تو اتاق ب غیر از موقع شام هم نمیخوام بیرون بیام😭💔

چ حرفا😐😐😐بگو خاله جان ۲۰۲۵ هستیمااااا

منظورش از زیرپوش تیشرته دوستان

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیش بابام و برادرم با تاپ شلوارکم عیبی هم نداره.

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤