2777
2789
عنوان

با این پسر چه برخوردی داشته باشم

101 بازدید | 12 پست

یه هفتس بحث کردیم تو این یه هفته فقط یکبار زنگ زده ما بقیش فقط ریلز میفرسته تو اینستام همین 

اگه خواست باهام صحبت کنه یا بریم بیرون چ واکنشی داشته باشم؟ 

چون این یه هفته واقعا عصبی و کلافم کرده 

مامانم میگه واکنش نشون نده فکر کنه چخبره بحث نکن باهاش عادی رفتار کن جوری ک انگار برات مهم نبوده این چن وقته کمرنگه هشتاد درصد احتمال بده که رفتنیه وابسته نشو☹️

ولی من دلم میخواد جر واجرش کنم

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

مامانت میدونه با پسر حرف میزنی

خوب برو خداروشکر کن 

کاری‌ به‌ کسی‌ نداشته‌ باشید ، طرز‌ تفکر‌ هر‌ کسی‌ اندازه‌ ظرفیتشه سعی‌ نکنید‌ چیزی‌ رو‌ که‌ شما‌ باعثش‌ نیستید‌ رو‌ تغییر‌ بدید رها کنید و بزارید تو همون لول بمونه https://daigo.ir/secret/71666606131

مثل یه آدم بالغ و عاقل بهش بگو بشینید جدی حرف بزنید مشکلتون رو حل کنید

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت میدونه با پسر حرف میزنیای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مامان بقیه چه پایه هس ...

اره همه چیو به مامانم میگم

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
مثل یه آدم بالغ و عاقل بهش بگو بشینید جدی حرف بزنید مشکلتون رو حل کنید

اون خودش باید بخواد

اون خودش باید بخواد

رابطه یه چیز دو طرفه اس چه فرقی داره 

اگه هم قبول نکرد بدون آدم درستی نیست

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
رابطه یه چیز دو طرفه اس چه فرقی داره اگه هم قبول نکرد بدون آدم درستی نیست

من خیلی مغرورم نمیتونم ازش بخوام

😂😂چن وقته باهاشی

برو درستو بخون بچه جون

من خیلی مغرورم نمیتونم ازش بخوام

🙄تو رابطه غرور معنا نداره دو نفر باید بهم آرامش بدن حتی اگه شخصیت مغروری داری تو رابطه قضیه اش فرق داره

🙄تو رابطه غرور معنا نداره دو نفر باید بهم آرامش بدن حتی اگه شخصیت مغروری داری تو رابطه قضیه اش فرق ...

نمیدونم همش دوست دارم اون بیاد جلو 

قبلا نازمو میکشید انقدر پیام میداد تا جواب بدم

نمیدونم همش دوست دارم اون بیاد جلو قبلا نازمو میکشید انقدر پیام میداد تا جواب بدم

خب همین باعث میشه طرف زده بشه وقتی یه طرفه تلاش بکنه تو رابطه،من خودم هر وقت بحثمون میشد میگفتم حلش کنیم الان اونم یاد گرفته همین برخورد رو انجام میده.اینم بگم که اونم مغروره اما برای بقیه نه من