2777
2789

کنکور هنر باید بدی دیگه عزیزم

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام جانم

سلام وقتتون بخیر

من کامپیوتر میخونم و دوس دارم این رشترو بخصوص قسمت برنامه نویسی این رشته.

میخوام برم دانشگاه و هیچ اطلاعاتی دراین مورد ندارم

اینکه چندسال باید برمو اینا

شما میدونید؟ اینکه میگن ۲ بار کنکور داره و اینا

یعنی اگه من ۲۴ سالگیم لیسانس بگیرم کسایی که از طریق ریاضیوارد شدن ۲۲ سالگی میگیرن؟😶 چطوریه واقعا

سلام وقتتون بخیرمن کامپیوتر میخونم و دوس دارم این رشترو بخصوص قسمت برنامه نویسی این رشته.میخوام برم ...

من سال ۹۳ کنکور دادم اونموقعه فقط یه کنکور بود

ما پیش دانشگاهی نداشتیم مثل بچه های ریاضی

و اینکه دانشگاه ما با بچهای ریاضی متفاوت بود 

کنکور اول ۲ سال برای کاردانی خوندم بعده ۲ سال کنکور دادم و کارشناسی خوندم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
سلام وقتتون بخیرمن کامپیوتر میخونم و دوس دارم این رشترو بخصوص قسمت برنامه نویسی این رشته.میخوام برم ...

قربونت وقت توهم بخیر 

خیلی خوبه که یعنی عالیه که برنامه نویسی رو دوست داری خوبی توی اون چون خیلی مهمه و من بابت این اذیت شدم چون ضعیف بودم و همچنین اگر ریاضی هم خوبه که دیگه عالی تر 

نه عزیزم هیچ ربطی ندارد توهم که هنرستان هستی و رشته آن کامپیوتر هست 22 سالگی لیسانس میگیری یعنی کلا چهار سال باید درس بخونی دانشگاه که میشه هشت ترم 

و اینکه دوران که من موندم یعنی دوسال پیش آره معدلی بود برای لیسانس 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

من سال ۹۳ کنکور دادم اونموقعه فقط یه کنکور بودما پیش دانشگاهی نداشتیم مثل بچه های ریاضی و اینکه دانش ...

2 سال کاردانی و ۲ سال کارشناسی؟

یعنی وقتی کارشناسی میخونید دارید لیسانس میگیرید؟ 

2 سال کاردانی و ۲ سال کارشناسی؟یعنی وقتی کارشناسی میخونید دارید لیسانس میگیرید؟

کاردانی فوق دیپلم کارشناسی لیسانس

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اخه بعدش چی؟ چرا میگن دوبار کنکور داره کارشناسی چیه و کاردانی؟ هیچی نمیدونم راجع به اینا

اره عزیزم هنر دو تا کنکور داره یه کنکور هنر باید بدی یدونه هم کنکور عملی هنر 

کارشناسی یعنی لیسانس کاردانی فوق دیپلم 

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

قربونت وقت توهم بخیر خیلی خوبه که یعنی عالیه که برنامه نویسی رو دوست داری خوبی توی اون چون خیلی مهمه ...

شما ۲ سال کاردانی خوندین و کنکور دادین و بعد کارشناسی خوندین؟ یعنی تو ۴ سال لیسانس گرفتین؟ ادامه ندادین؟ 

همه کارشناسیا ۲ سالن تو این رشته؟

شما ۲ سال کاردانی خوندین و کنکور دادین و بعد کارشناسی خوندین؟ یعنی تو ۴ سال لیسانس گرفتین؟ ادامه ندا ...

نه کنکور دیگه ندادم و براساس معدل قبول شدم 

فقط برای کاردانی کنکور دادم 

بله تو چهار سال و نه دیگه ترم آخرم هنوز 

بله من غیر از این نشنیدم

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹