2777
2789
عنوان

بی پولی میکشم

116 بازدید | 4 پست

بچه ها من ترم بعد ترم اخر دانشجوییمه 

خیلی وقته نرفتم سرکار بعد لیسانسم معلوم نیست برم یا دوباره درس بخونم

این روزا بی پولی انقدر اذیتم کرده که میگم کاش یا ازدواج نمیکردم که پشتم باد بخوره در مورد کار کردن

یا با کسی ازدواج میکردم که پول داشته باشه

تو تاپیهای قبلیم گفتم نسبت به همسرم سردم بخاطر اتفاقاتی که افتاده

الان اوضاع مالی هم خرابه دیگه بدتر

شوهرم هم میگه برو به خودت برس بریم بیرون باهم

ولی میدونم هیچی پول تو جیبش نداره میگه خب یه بستنی میخوریم 

من واقعا دلم نمیخواد برم بیرون فقط برای بستنی خوردن حس عشق و عاشقی که ندارم فقط همسرمو بخاطر یه سری رفتارهای خوبش دوست دارم برای همین از این کارای کوچیک لذتی نمیبرم

میخواست لااقل یا عاشقش بودم که بستنی خوردن باهاش در حد بالا بهم کیف بده ولی اینطور نیست 

لااقل وقتی انقدر بهش سرد هستم دوست داشتم بتونه برام کارهایی بکنه به چشمم بیاد چه میدونم برام طلاهای سنگین بخره منو ببره برام بهترین لباسهارو بخرم برای سلامتیم حسابی هزینه کنه مثلا اگه بچه میخواد خودش برام وقت دکتر بگیره پیگیر باشه قشنگ اما اینطوری نیست نمیتونه باشه کلا مجرد که بودم هم بی پول بودما اما خودم برای خودم کار میکردم هیکلم فیت بود همه حسرت میخوردن الان یه زن غمگین چاق و افسرده ام

عزیزم توقعاتی که داری  یه شاهزاده با اسب سفید اونم تو اروپا میتونه برآورده کنه مرد ایرانی طفلی با این تورم در حد بستنی میتونه هزینه متفرقه کنه

لطفا از این چیز های کوچیکی هم که داری لذت ببر تا بعدا غصشو نخوری

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توقعاتی که داری یه شاهزاده با اسب سفید اونم تو اروپا میتونه برآورده کنه مرد ایرانی طفلی با ای ...

منم از بستنی لذت میبردم و افسرده نبودم اگه موضوع دوتا تاپیک قبلترم نبود ولی مسئله اینجاست زندگیم طوری شد که نمیتونمم بخوام هم لذت ببرم بنابراین به چیزهای سین تری نیاز دارم 

به نظرم خیلی زیادی انتظار داری

منم از بستنی لذت میبردم و افسرده نبودم اگه موضوع دوتا تاپیک قبلترم نبود ولی مسئله اینجاست زندگیم طوری شد که نمیتونمم بخوام هم لذت ببرم بنابراین به چیزهای سین تری نیاز دارم