منم یکماه که دیگه پیشم نیست یدفعه مثل فرشته پر زد رفت هنوز که هنوز باورم نمیشه که مامانم نیست نمیدونم چرا خواب مامانم نمیبینم دلم میخواد بیاد بخوابم با هم حرف بزنه تا یه کم آروم بشم خیلی سخته بدون مامانم نفس کشیدن زندگی کردن ما که داشتیم زندگیمو میکردیم چرا خدا همه چی خراب کرد شب که میخوابم صبح بیدار میشم فکر میکنم خواب دیدم ولی بعد که بخوام میام دلم میخواد خودمو بکشم چیکار خواب مامانم ببینم حالم خیلی خراب داغون مثل متحرک شدم آه 🖤💔🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم الهی بمیرم برای دل تنگت خدا دلتو آروم کنه انشالله روح مادرت قرین آرامش و رحمت باشه
اللهم صل علی محمد و آل محمد.
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.
روحش شاد 😢😢😢😢😢😢💔💔💔💔💔😢😢😢😢 من چندسال پیش مادرم مرحوم شد هنوز دارم میسوزم از دلتنگیش😢😢 ...
خدا مامانت بیامرزه واقعا از دست دادن مادر خیلی سخته وحشتناک هیچ وقت با نبودنش نمیتونی کنار بیایی اصلا باورم نمیشه دیگه مامانم نیست اصلا تو خونه ی خودمون نمیتونم بمونم الان در به در شدم هر دفعه یه جا هستم 💔🖤😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
من مامانم ۱۰ ساله که فوت شده،دقیقا از روزی ک خاکش کردیم تا الان هر چند وقت یکبار مخصوصا روزایی که من خیلی دلم براش تنگه یه پروانه سفید خوشگل میاد خونمون دور سرمون میچرخه و میره و من یقین دارم اون پروانه مامان خوشگلمه که دلش برامون تنگ شده
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...