2777
2789
عنوان

کیا با افسردگی دست و پنجه نرم کردن؟

380 بازدید | 30 پست

دوووووووستااااان همسرم افسردگی داره

چند وقت هم هست چند وقت هم هست که تحت نظر ولی یه مدت حالش خوب میشه دوباره بد میشه داره جلو چشمم آب میشه ولی کاری از دستم بر نمیاد همش تشویش داره کیا با این حس و حال کنار آمدند و من چیکار کنم که حالش بهتر شده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطور بودم همش نماز و قران و حرف با خدا وگریه انقدر دیگه دعا کردم وضع زندگیم خوب شد افسردگیمم ی ...

اون اگه قرص نخوره که دیگه هیچی.......حالش خیلی خیلی بد میشه

نمیدونم از فضایی که برای خودش میسازه چجوری بیرون بکشمش.؟

منظورم اینه از چی شروع شده؟

چند برابر آدم های دیگه به فکر اطرافیانشه......

یه موضوع خاص نبوده که ولی کلا مسئولیت زیادی داشته تو زندگیش

همش فکرش درگیر میشه

از طرفی هم خانوادش یه وقتایی بار مشکلاتشون رو رو دوشش میذارن😐😐😐😐😐😐

نه ولی بار زیادی تو محیط کار رو دوششه ....خانوادش هم مشکلات خاص خودشونو دارن ............

خوب همون بار روانی زیادی رو دوششه به جای قرص و اینا محیط رو عوض کنین از خونوادش و محیط کارش دور باید بشه تا خوب شه من اینطوری خوب شدم محبتم زیاد بهش بکن یه مدت مرخصی بگیره یا ببین چطوری می تونی محیط رو عوض کنی حتی برین شهر دیگه یه مکیط ارومتر حتما خوب می شه

خوب همون بار روانی زیادی رو دوششه به جای قرص و اینا محیط رو عوض کنین از خونوادش و محیط کارش دور باید ...

آخه کارش دولتیه نمیشه کارش رو عوض کنه.....

ولی من هرجور میتونم هواشو دارم .........

شهر هم که نمیشه به همین راحتی عوض کرد به خاطر کارش رفتیم یه شهرستان کوچک که من هیچ علاقه ای بهش ندارم تاژه داریم به محیطش عادت میکنیم😥😥😥😥

خوب همون بار روانی زیادی رو دوششه به جای قرص و اینا محیط رو عوض کنین از خونوادش و محیط کارش دور باید ...

خیلی مشکلات ژنتیکی و زمینه ای تو بیماری های افسردگی نقش داره . لطفا اگر روانپزشک نیستید قطع کردن دارو رو برای کس دیگه ای تجویز نکنید.

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬