2777
2789

ما برای گردش میخام مهمون بیاییم شهر زیباتون از سرعین دریای خزر معلوم میشه. 

چون نوزاد داریم هوا گرمه نمیخاییم تا آستارا بریم لطفن رلهنمایی کنین

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بلاگر توریست چن روز پیش رفته بود شبا. سرد و روزا گرم ولی نه خیلی زیاد

دریای خزر معلوم میشه؟ 

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
نه بابا

از کدوم شهر معلوم میشه زیاد فاصله داره