2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی خیلی اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 36 پست
دوست داشتن جای خود ولی نباید به بهانه دوست داشتن نظرش رو تحمیل کنهانتخاب محل زندگی هم با توجه به این ...

من فقط امیدم به کنکوره که یه رشته تهران قبول شم..چون بابامم ماموریت زیاد داره..میگن تنهایی..داداشمم اصفهان زندگی میکنه..مامانم تهرانه ولی دوست ندارن با مامانم باشم...میخوان یه جورایی من رو از مامانم دور کنند

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
من فقط امیدم به کنکوره که یه رشته تهران قبول شم..چون بابامم ماموریت زیاد داره..میگن تنهایی..داداشمم ...

اینا چیزیه که باید حتما دربارش با همسرت خیلی جدی صحبت کنی ، حتی پیش مشاور برید 

و اینکه هی براش تاکید کنی منو تو باید درباره زندگیمون تصمیم بگیریم 

از الآنم تو دهنش ننداز که اگه کنکور قبول شم تهران میمونم ، اومد و قبول‌نشدی ،‌بهانه میدی دستش 

یا یه رشته سطح پایین قبول شدی ، بازم بهانه میدی دستش

چه دلیلی مهم تر از اینکه خونه و زندگی تو تهرانه و کار همسرت  هم تهرانه و اون با علم به این مسئله اومده جلو 

مهاجرت که الکی نیست ، مردم میکوبن با بدبختی میان تهران که زندگیشونو بسازن بعد تو میخوای بری اهواز با اون شرایط آب و هوایی خاصش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم الان یه جنگ تو فامیل درست شده عموم با زن عموم دعواشون شده..با عمه ام..داداشم با عموم...اصلا ...

عزیزم کاش یه آدمی تو فامیل پیدا کنی که همه به حرفاش گوش میدن پادرمیونی کنه

ولی تو به همسرت بگو اختلافات خانوادگی به رابطه ی منو تو ربطی ندارد و اصلا باهاش بحث نکن و خودتو قاطی نکن اصلا به شوهرتم بگو 

آره خوبه.‌واقعا دوستم داره..بابام من براش خیلی مهمم...از پسرعموم خیالش راحته ولی من آدم این سبک زندگ ...

شاید وقتش رسیده سبکت رو تغییر بدی تا حدودی ... 

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

اینا چیزیه که باید حتما دربارش با همسرت خیلی جدی صحبت کنی ، حتی پیش مشاور برید و اینکه هی براش تاکید ...

دقیقا من با آب و هوای اهواز مشکل دارم هر وقت میرم گرمازده میشم.کارم به بیمارستان میرسه..عموم میگه بهترین خونه رو میزارم در اختیارت..ولی من نمی تونم..اونجا محیطش سنتیه زندگی خیلی سخته...نامزدم هیچ وقت نمیاد درست بشینه حرف بزنیم میگه ببینیم تو کنکورت چی میشه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
عزیزم کاش یه آدمی تو فامیل پیدا کنی که همه به حرفاش گوش میدن پادرمیونی کنهولی تو به همسرت بگو اختلاف ...

فقط مادربزرگم بود که فوت شد..من نخوامم قاتی میشم...خداروشکر که دورم ازشون