2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی خیلی اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 36 پست
پسر عمومه..رسم دختر عمو پسر عمو داریم..بابام عربه..چاره ای نداشتم

منم عربم..ربطی نداره...رسم کیلو چند تو این قرن؟ نمیخایش قبولش نکن..لیش اتعذبین روحچ

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

خب کارش کجاست؟

کارش تهرانه ولی ماموریت زیاد داره..یه جورایی من تنهام هفته های طولانی..عموم میگه باید بیای کنار خودمون باشی

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عربم..ربطی نداره...رسم کیلو چند تو این قرن؟ نمیخایش قبولش نکن..لیش اتعذبین روحچ

بابام مجبورم کرد..نمیخاست تک دخترش رو بده غریبه..عمه هام و مادربزرگ خدابیامرزم خامم کردند..

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
منم پدر مادرم ازدواج شون فامیلیه دخترعمو و پسر عمو هستندقیقا عین شما اونقد حرف پخش میشه

من اصلا دوست ندارم..آدم دعوا و بحث هم نیستم..وگرنه همه میگن یه زهرچشم درست حسابی ازش بگیر

بابام مجبورم کرد..نمیخاست تک دخترش رو بده غریبه..عمه هام و مادربزرگ خدابیامرزم خامم کردند..

عزیرم بهم بزن تا دیر نشده پشیمون میشی آخه ازدواج فامیلی چیه آدم قحطه با فامیل ازدواج میکنید 

حالا پسر خوبیه ؟؟؟ارزش داره ؟

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

عزیرم بهم بزن تا دیر نشده پشیمون میشی آخه ازدواج فامیلی چیه آدم قحطه با فامیل ازدواج میکنید

اوه کی جراتش رو داره..البته داداشم خیلی پشتیبانمه میگه یه بار دیگه این مدلی شه عروسی رو به هم میزنم..

حالا پسر خوبیه ؟؟؟ارزش داره ؟

آره خوبه.‌واقعا دوستم داره..بابام من براش خیلی مهمم...از پسرعموم خیالش راحته ولی من آدم این سبک زندگی نیستم..

اوه کی جراتش رو داره..البته داداشم خیلی پشتیبانمه میگه یه بار دیگه این مدلی شه عروسی رو به هم میزنم. ...

خب بهم بزن ببخشید ولی از ازدواج‌فامیلی مسخره تر و چندشتر نداریم من پسر عموم مثل برادرم میبینم😑

خب بهم بزن ببخشید ولی از ازدواج‌فامیلی مسخره تر و چندشتر نداریم من پسر عموم مثل برادرم میبینم😑

آره خیلی مسخره است...مخصوصا که من این فرهنگ رو قبول ندارم...و اجبار بوده

ازدواج فامیلی همینه...وقتی با غریبه ازدواج کنی خانواده ی طرف با خانواده ات انقدری در ارتباط نیستن که چیزی بفهمن...یا با فامیلات ارتباط ندارن که خبر دار بشن.

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

خیلی..عموم مثلا خیلی دوستم داره

دوست داشتن جای خود ولی نباید به بهانه دوست داشتن نظرش رو تحمیل کنه

انتخاب محل زندگی هم با توجه به این حجم از مسافت چیزی بود که شما تا قبل از عقد باید حلش می‌کردید 

یعنی توی همون جلسات اول 

الان دیگه وقتی عقد کردی یعنی هرچی همسرت بگه

بهتره که راضیش کنی 

به بهانه اینکه پدرت اینا نزدیکت هستن یا اینکه تهران برای پیشرفت خیلی بهتره

من خودمم همسرم فامیله و شهرستان بود تو همون جلسات اول طی کردم باید بیاد تهران چون خونه زندگی من اینجاست اونم چون کار ثابتی نداشت اومد و همینجا مشغول شد 

ضمن اینکه وقتی محل کار همسرت تهرانه و ماموریت هاش شعر‌های مختلف ، خب تو بری اهواز زندگی کنی مگه همسرت می‌تونه انتقالی بگیره بیاد اهواز؟ اون تهران بمونه تو اهواز زندگی کنی؟چطور میشه؟

ازدواج فامیلی همینه...وقتی با غریبه ازدواج کنی خانواده ی طرف با خانواده ات انقدری در ارتباط نیستن که ...

منم دوست نداشتم ..خیلی بده..هنوز ازدواج نکردیم همش دردسر دارم