2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی خیلی اشتباهه

570 بازدید | 36 پست

من با پسرعموم عقدم.زن بابا هم دارم.زن بابام خبرای من رو میبره برا زن عمو.چون از جزییات زندگی من خبر داره .زن عمو برا عمه..عمه بزرگه به عمه کوچیکه...احساس میکنم هیچ حریم خصوصی ندارم..اصلا یه وضعی شده خدا میدونه.دلم میخواست با شوهرم بریم یه شهر غریب زندگی کنیم که هیچ کس ما رو نشناسه.

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
چون عقدی اینطوریهایشالا بری سر خونه و زندگیت درست میشهنزار دیگه زن بابات از جزئیات داخل خونه‌ت خبر د ...

الان خبر میشه..از کوچکترین چیزا..ساعت خواب بیداری..داغون شدم

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد ازدواج یه حصاری بکش و فقط با کسایی ک میخای رفت و امد کن ،نیازی هم نیس باکسی دردودل کنی که بخاد بپیچه تو فامیل

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

الان خبر میشه..از کوچکترین چیزا..ساعت خواب بیداری..داغون شدم

برای همسرت چندین بار به این مسئله اعتراض کن تا بدونه تو با این جریان مشکل داری و خودش هم یه وقت نره به مامانش اینا بگه

وای آره ازدواج فامیلی خیلی بده هرکاری می‌کنی همه میفهمن

من ازدواج سابقم با فامیل بود واااییی 😓 چقدر پشت سرم حرف میزدن از همه چی خبر داشتن کل فامیل دعوا میکردیم با جزئیات میدونستن

خداروشکر چند سالی ازدواج مجدد کردم همسرم غریبه هستن راحتم خداییی ، اینقدر می‌خوان فضولی کنن از کارم سر در بیارن نمیتونن😂

بعد ازدواج یه حصاری بکش و فقط با کسایی ک میخای رفت و امد کن ،نیازی هم نیس باکسی دردودل کنی که بخاد ب ...

من درد و دل نکردم..زن بابام تقریبا از جزییات زندگیم خبر داره..تو یه خونه ایم..الان اصلا آمادگی ازدواج رو ندارم

برای همسرت چندین بار به این مسئله اعتراض کن تا بدونه تو با این جریان مشکل داری و خودش هم یه وقت نره ...

اون نمیگه..معمولا از سمت زن بابام خبرا میرن اهواز ما تهرانیم

وای آره ازدواج فامیلی خیلی بده هرکاری می‌کنی همه میفهمنمن ازدواج سابقم با فامیل بود واااییی 😓 چقدر ...

آره منم الان یه جنگ تو فامیل درست شده عموم با زن عموم دعواشون شده..با عمه ام..داداشم با عموم...اصلا یه اوضاع به هم ریخته ای

بری خونه خودت درست میشه یکم تحمل‌کن

هنوز سر محل زندگی توافق نکردیم..میخواد من رو ببره اهواز..من دوست ندارم برم اونجا

من درد و دل نکردم..زن بابام تقریبا از جزییات زندگیم خبر داره..تو یه خونه ایم..الان اصلا آمادگی ازدوا ...

خو چرا قبولش کردی ؟؟؟چرا خودت درگیر کردی 

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

خو چرا قبولش کردی ؟؟؟چرا خودت درگیر کردی

پسر عمومه..رسم دختر عمو پسر عمو داریم..بابام عربه..چاره ای نداشتم