2777
2789
عنوان

ادرار خونی تجربه داشتید

188 بازدید | 29 پست

دیروز بیشتر از 7بار ادرار خونی داشتم کاملا قرمز بود بیمارستان برام ازمایش نوشت دکتر دید گفت احتمالا سنگ کلیه اس ولی باید بازم سونوگرافی بدی حرفی از عفونت و... نزد زیر دلم و پهلوی راستم درد داره ممکنه سنگ باشه و بعد دردش شدید بشه؟ چون الان شدید نیست

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟! راستش زور منه خسته به طوفان نرسید... ⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلیت مشکل دار

خب سنگه یا ممکنه خطرناک تر باشه امروز رنگش طبیعی شد تقریبا ولی دیروز خونش خیلی زیاد بود مسئول ازمایش پرسید پریودی

سنگه کلیه است

وای اگر درد بگیره...دردش شدیده 

زودتر دکتر برو .اگر میشه با دارو رفع بشه

سنگ بزرگ بشه سنگ شکن نیازه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خب سنگه یا ممکنه خطرناک تر باشه امروز رنگش طبیعی شد تقریبا ولی دیروز خونش خیلی زیاد بود مسئول ازمایش ...

مادرم سنگ کلیه داشت

همینجور بود

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
سنگه کلیه استوای اگر درد بگیره...دردش شدیده زودتر دکتر برو .اگر میشه با دارو رفع بشهسنگ بزرگ بشه سنگ ...

یکم درد دارم درحالت عادی و موقع ادرار ولی زیاد نیست ممکنه چند روز دیگه زیاد بشه؟ 

خب سنگه یا ممکنه خطرناک تر باشه امروز رنگش طبیعی شد تقریبا ولی دیروز خونش خیلی زیاد بود مسئول ازمایش ...

وقتی کلیه از کار بیوفته اینطوری میشه باید بستری شی 

خوشبختی بالا ترین سطح موفقیته🙃🤍

😂😂😂عزیییزم.هر دردی که سرطان نیس.احتمال خیلی زیاد سنگه.اتفاقا بیشتر وقتا کاملا خاموش میاد.

آخه ترسیدم حرفی از عفونت تو ازمایش نزد سنگ هم گفت احتمال داره گفتم احتمال بعدیش سرطانه حتما😁

یکم درد دارم درحالت عادی و موقع ادرار ولی زیاد نیست ممکنه چند روز دیگه زیاد بشه؟

بستگی به نوع سنگ و قسمتی از کلیه که درگیر شده داره

قسمت پایینه یا بالاست و هم بستگی ب اندازش داره

ماررم اوایل کوچیک بود کم کم درد داشت و خونریزی

اواخر ک خیلی بزرگ شده بود زیاد درد داشت جوریکه از درد همش پیچ میخورد رو زمین

اخرشم عمل شد

بستگی به نوع سنگ و قسمتی از کلیه که درگیر شده دارهقسمت پایینه یا بالاست و هم بستگی ب اندازش دارهمارر ...

فقط زیر دلم و سمت چپم هست ممنون که جواب دادی