2777
2789
عنوان

مستقل شو تا انتخاب کنی نه تحمل

180 بازدید | 11 پست

دخترها اولویت زندگی‌تون خودتون باشید و برای استقلال خودتون و مهم‌تر از همه استقلال مالی‌تون تلاش کنید. از من بپرسید میگم اصلا تا وقتی به استقلال مالی نرسیدین ازدواج نکنید. درستون رو خوب بخونید. برای رسیدن به خیلی از جایگاه‌ها باید درس بخونید از راه دیگه‌ای نمیشه بهشون رسید. اگه دنبال پرستیژ هستید حتما خوب درس بخونید. من همیشه بزرگترین انگیزه‌ام برای شاغل شدن مامانم بود. مامان من یه زن خانه‌دار بود که حتی اختیار خودش هم دست خودش نبود چه برسه بقیه‌ی امور زندگی! برای کوچیک‌ترین کارها باید اجازه می‌گرفت و همیشه منتظر بود یه نفر یه مبلغ کمی بهش پول بده. اینکه زندگی منم بخواد شبیه مامانم باشه برام مثل یه کابوس بود. به علاوه اینکه تو دوران مدرسه وقتی می‌دیدم همکلاسی‌هام که مادرشون شاغل بود چطور تو ابعاد مختلف حمایت‌ می‌شدن، همیشه حسرت می‌خوردم. وقتی شاغل و تو اجتماع باشید حتی راحت‌تر و بهتر می‌تونید از بچه‌هاتون حمایت کنید. قطعا زندگی همه‌ی زن‌های خانه‌دار قرار نیست مثل مامان من باشه، اما شما ریسک نکنید. لذتی که مستقل بودن داره هیچ چیز دیگه‌ای نداره. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خانه دارم درسته وضع مالی همسرم خوبه و اصلا خسیس نیست ولی واقعا لذتی که تو مستقل بودن از لحاظ مال ...

مستقل بودن به آدم اعتماد به نفس میده و می‌تونی این اعتماد به نفس رو به بچه‌هات هم تزریق کنی. من خیلی بین دوست‌هام دقت می‌کردم، اکثر کسایی که مادرشون شاغل بود اعتماد به نفس بالایی داشتن. 

هیچ کدومش هیچ فایده ندارهدرس خوندم شاغل شدم خونه و ماشین خریدم بهترین خاستگارارو داشتم باز اخرش به ا ...

اینکه اطرافیان چطور باهات رفتار کنن بحثش جداست، اما شما این رو در نظر بگیر که مستقلی و مجبور به تحمل نیستی. خیلی از زن‌ها بدترین چیزها رو تجربه می‌کنن اما چون شرایط جدا شدن و حمایتی ندارن مجبورن تحمل کنن.

اینکه اطرافیان چطور باهات رفتار کنن بحثش جداست، اما شما این رو در نظر بگیر که مستقلی و مجبور به تحمل ...

یکیش من اگر یه شغل درست درمون داشتم یک لحظه تحمل نمیکردم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40