یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بستگی به کارت با مهارتت داره....من سربازی که بودم میخواستم صبا برم کلانتری هر روز استرس داشتم
به خاطر اینکه تازه کارم اینجورییم یکسال خونه موندم هیچکار نکردم اضطراب اجتماعیم دارم
یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍
من وقتی محیط کارمو دوست نداشتم اره اینطوری بودم حتی شبا هم نمیتونستم راحت بخابم
من دارما ولی بخاطر اینکه تازه کارم اینجوریم
خب پس طبیعیه. سعی کن یه دمنوشی یا موزیک چیزی که باهاش ارامش میگیری انجام بده برو بشین کارت رو انجام بده چون اگر استرس داشته باشی ممکنه اشتباه کنی یه وقت خونسرد و حواس جمع باش.
خب پس طبیعیه. سعی کن یه دمنوشی یا موزیک چیزی که باهاش ارامش میگیری انجام بده برو بشین کارت رو انجام ...
مرسی عزیزم چشم🤍
خودت داری میگی به خاطر اینکه تازه کاری اینجوری هستی دیگه سعی کن کارت رو درست انجام بدی و بدون از هر کسی ممکنه اشتباهی سر بزنع و اگه اشتباه کردی جایی خودتو سرزنش نکن داعم به خودت بگو اون ها همه آدمای عادی هستن!!! که باهاشون همکاری
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤