2777
2789

دوستان بعد چند ماه دنبال کار گشتن توی فروشگاه جامبو کار پیدا کردم

اما هفته ای یکبار واسشون بار میرسه که باید جابجا کنیم

و بخاطر همین دو دل شدم

بنظر شما سخته ؟ کسی هست که تجربه داشته باشه و راهنماییم کنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم رفتم افق کوروش گفتن باید بری نمیدونم کارت بگیری و نزدیک ۴.۵ تومن خرج کنی گفتم نمیخوام😂میخواستم ...

اینجا که بهم چیزی نگفتن درمورد کارت ولی گفتن ۶ ماه با ضمانت ضامن کارمندی باید وایستی نه میتونی استعفا بدی نه تغییر شکل با بقیه کاراش مشکلی ندارم ولی بار خالی کردن مثلا کیسه بزنج خب سنگینه واقعا

خیلی سخت نیست کلا یه روزش بار میاد اونم شیش نفرین البته شمارو نمیدونم فروشگاه ما خیلی بزرگ نیست

اینجا بهم گفتن توی هر شیفت دو نفر هستن 

ولی کلا ۴ نفریم که دوتا شیفت صبح دوتا شیفت عصر

و زیادم بزرگ‌نیست نهایت ۵ تا قفسه داره

منظور شما اینکه بار بیاد هر ۴ نفر باید باشن یا فقط اونایی که شیفتشون هست؟

اینجا بهم گفتن توی هر شیفت دو نفر هستن ولی کلا ۴ نفریم که دوتا شیفت صبح دوتا شیفت عصرو زیادم بزرگ‌نی ...

نه عشقم برای ما جمعه ها کاری هستش روزی که بار میاد ساعت دو شیفت عصریا هم میان همه با هم میچینیم بعد ساعت سه صبحیا میرن یه روز در هفته هم آفه البته فروشگاه ما افق ولی اکثر فروشگاه زنجیره ای ها اینجوریه

نه عشقم برای ما جمعه ها کاری هستش روزی که بار میاد ساعت دو شیفت عصریا هم میان همه با هم میچینیم بعد ...

اینم شرایطش مثل شماعه که یه روز آف یه روز دو شیفت

پس برم؟ از پا در نمیام بخاطر بار خالی کردن؟

اینم شرایطش مثل شماعه که یه روز آف یه روز دو شیفتپس برم؟ از پا در نمیام بخاطر بار خالی کردن؟

نه یه روز دو شیفت نمیری 

برای ما جمعه بار میاد ساعت دو بعدظهر بعد شیفتامون اینجوری شیفت صبح ۷:۳۰تا ۱۶:۰۰ شیفت عصر ۱۴ تا ۲۲:۳۰

وقتی بار میاد هر شیش تامون هستیم

بعدم برنج و روغن پنج کیلویی اینارو آقایون جا به جا میکینن

واقعا؟ من رفتم مصاحبه البته یه هفته اس مریضم راه نمیتونم برم

اقاعه بهم گفت قدرت بدنی داری؟ روزایی که بار میاد باید کمک کنی 🤕

واقعا؟ من رفتم مصاحبه البته یه هفته اس مریضم راه نمیتونم برماقاعه بهم گفت قدرت بدنی داری؟ روزایی که ...

سمت ما که اینطوریه دو تا اقا هستش چهار تا خانوم ما بیشتر حبوبات خوراکی اینارو میچینیم

واقعا؟ من رفتم مصاحبه البته یه هفته اس مریضم راه نمیتونم برماقاعه بهم گفت قدرت بدنی داری؟ روزایی که ...

بعدم چرخ هست البته بدن با بدن فرق داره من که خیلی اذیت نمیشم حقوقش خوبه بعدم هشت ساعته دیگه بقیش میتونی به کارای دیگت برسی