2777
2789
عنوان

خانوما کمک

62 بازدید | 5 پست

صبح  برادرم با همسایمون دعواش شد دم در خیلی سرو صدا کردن منم از ترس دویدم برادرم رو بکشم تو

نامزدم همسایه مون هست تا منو دید

قاطی کرد قهر کرد میگه به تو چه میای وسط دعوا چندتا مرد

ولی خب من ترسیدم خواستم داداشم رو بکنم تو خونه 

حالا چکار کنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان به نظرتون کار من خیلی اشتباه بود؟ خیلی تو این چیزا تعصبیه خیلی زیاد من نمیدونستم دم دره

آخه اون لحظه نگران داداشت بودی دیگه به این فکر نکردی که نباید بری وسط دعوای چندتا مرد به نامزدتم بگو که تو اون شرایط فقط به این فکر کردی که خدا نکرده داداشت کاری دست خودش نده

نمیدونم دعوا در چه حد بوده منم بودم کار تورو میکردم احتمالا شوهرمم تشر میزد😆بیشتر ترسیده اتفاقی برات بیفته یا حرف زشت بشنوی ول کن بزار زمان بگذره بعد توضیح بده که خب اومدم اروم کنم اگه یکدوم چاقویی چیزی در میوردن یا حل میدادن همو سرشون جایی میخورد چی

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
نمیدونم دعوا در چه حد بوده منم بودم کار تورو میکردم احتمالا شوهرمم تشر میزد😆بیشتر ترسیده اتفاقی برا ...

منم به همین چیزاش فکر کردم ولی نامزدم تو این چیزا خیلی اخلاقش بده میگه چون ی بار بهت گفتم بدم میاد رعایت نکنی حالا همه اینا بهونس 

هرچی میگم بخدا بهونه نیس دلیله واسه کارم میگع ول کن حوصله بحث ندارم هر کار میخوای بکن 

تا حالاچندین بار تو موارد مختلف همین واکنشو نشون میده