2777
2789
عنوان

بیاید عکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 61 پست
نه مال نانوبروز نچرال کردم بیس ابرومه فقط چند تا تار کشید برام

خب خوبه مدل موهاتم عوض کن یا فرق وسط یا بالا بزن یا فرق کج هم میزنی از این قد کنار نه از وسط تر بزن

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمون چی پس؟

شماره کارت بدین ی مبلغی براتون واریز کنم برا پول غذای شبتون همینقد از دستم برمیاد

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

پس اول به فکر بچه های ایران باشید تو رو خدا

پیج هست برا بچه های سیستان و بلوچستان هم پول جمع میکنه اونجا هم بدین فرجه برای کا که بچه تا بچه فرق نداره هر دو رو کمک کنین 50 تومن به این بدین 50 تومن به اون 

چراقی که به خانه رواست به مسجد حرامه واقعا

مثل اینکه. یادشون رفته ما هنوز تو شرایط جنگی هستیم و چ آسیب ها که ندیدن مردم کشورمون 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

پیج هست برا بچه های سیستان و بلوچستان هم پول جمع میکنه اونجا هم بدین فرجه برای کا که بچه تا بچه فرق ...

من ترجیح میدم به بچه های کشور خودم کمک کنم و میکنم تا کشورهای دیگه .........

چراقی که به خانه رواست به مسجد حرامه واقعا

شما اگه بچت پیرهن نداشته باشه و بچه همسایه رو سگ داشته باشه ببره وایمیسی میگی چون بچم پیرهن نداره بزار سگ اونو ببره؟ 

شماره کارت بدین ی مبلغی براتون واریز کنم برا پول غذای شبتون همینقد از دستم برمیاد

من لازم ندارم ولی لطف کن همین پولی که میخوای برای من واریز کنی برای بهزیستی واریز کن که سالی یبارم به مددجو ها ایزی لایف نمیدن چه برسه چیزای دیگه 

اول به فکر مردم خودمون باشیم بعد بقیه

🌱

من ترجیح میدم به بچه های کشور خودم کمک کنم و میکنم تا کشورهای دیگه .........

خیلی هم عالی هر چند فقط حرفشو وقتی میزنین که اسم بچه های غزه میاد 

پیج هست برا بچه های سیستان و بلوچستان هم پول جمع میکنه اونجا هم بدین فرجه برای کا که بچه تا بچه فرق ...

اصلا آدم بدجنس نیستما دلم برا اونا هم میسوزه ولی خب اول کشور خودمون بعد بقیه .....تو جنگ چند روزه بقیه کشورها ثابت کردند که پشت ایرانی ها نیستن نمی‌دونم شما ها چرا ول کن نیستین

من لازم ندارم ولی لطف کن همین پولی که میخوای برای من واریز کنی برای بهزیستی واریز کن که سالی یبارم ب ...

شما از کجا میدونی واریز نمیکنم؟ هر کی داره میگه غزه وجدانش بیدار مطمعن باش قبلش هم به ایران کمک میکرده فقط لازم ندیده تو بوق و کرنا کنه ولی اونایی که لطفشون به بچه های غزه نمیرسه مطمعن باش برا بچه های سیستان و بلوچستان هم دل نمیسوزونن

شما اگه بچت پیرهن نداشته باشه و بچه همسایه رو سگ داشته باشه ببره وایمیسی میگی چون بچم پیرهن نداره بز ...

نه ولی اگه ببینم سگ داره بچه خودمم میبره مطمعنا بچه خودمو اول نجات میدم 

🌱

خیلی هم عالی هر چند فقط حرفشو وقتی میزنین که اسم بچه های غزه میاد

دلیلی نمی‌بینم بخام برا شما ثابت کنم و کاری که انجام میدم بین من و خدای من هست ......ولی خب گلم خودت بگو کدوم یک از کشورها تو هشت سال دفاع مقدس و همین جنگ دوازده روزه که تقریبا بیشتر جاهای ایران ویران شد کمکمون کردند ؟؟؟خدا وکیلی کدومش کمک کردند ؟