2777
2789
عنوان

بیاید عکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 61 پست
شما از کجا میدونی واریز نمیکنم؟ هر کی داره میگه غزه وجدانش بیدار مطمعن باش قبلش هم به ایران کمک میکر ...

اگه اینطوره که خدا عوضشو بهت بده 

منم نمیگم بی تفاوت باشیم نسبت به درد بقیه حرفم چیزه دیگس

🌱

اصلا آدم بدجنس نیستما دلم برا اونا هم میسوزه ولی خب اول کشور خودمون بعد بقیه .....تو جنگ چند روزه بق ...

بچه یک ماهه مگه سیاست جنگ میفهمه اخه همین سیاست های که قربانیش اون بچه ها هستن چرا برا یه لقمه نون چشمداشت دارین به درک که پدر و مادرش پشت ایران نیستن گناه اون چیه هرچند که اگه شما جای اونا بودین مطمعنن هیچی براتون مهم نبود جز بچه تون که داره پر پر میشه 

من خودمم ایرانی ام معلومه دلم برا هموطنم میسوزه ایران زندگی میکنم معلومه که هر چی شما میبینی منم دارم میبینم ولی به قران هیچکی تو ایران از گشنگی نمرده گوشت نیس ولی نون هس 

ما تا جایی که بتونیم به کشور خودمونم کمک میکنیم

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ولی اگه ببینم سگ داره بچه خودمم میبره مطمعنا بچه خودمو اول نجات میدم

خب تو اگه ایران زندگی میکنی چطور شرایطت رو با اون بچه ها یکسان میدونی امروز ناهار خوردی؟ مطمعنا خوردی

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

دلیلی نمی‌بینم بخام برا شما ثابت کنم و کاری که انجام میدم بین من و خدای من هست ......ولی خب گلم خودت ...

از غزه انتظار کمک داری؟ 

خوشگلی عزیزم

تنها کسی بودین اینو گفتین😂😂😂

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
اگه اینطوره که خدا عوضشو بهت بده منم نمیگم بی تفاوت باشیم نسبت به درد بقیه حرفم چیزه دیگس

خدا پدرتو بیامرزه عزیزم بخدا ما با حرف زدن به تفاهم میرسیم 

بچه یک ماهه مگه سیاست جنگ میفهمه اخه همین سیاست های که قربانیش اون بچه ها هستن چرا برا یه لقمه نون چ ...

از گشنگی نمردن ولی تو سطل اشغالی هم دنبال نون خشک میگردن...دیدم که میگم .کاش این قدری شما ها به فکر کشورهای همسایه هستین یکم هم اونا به فکر ما بودن 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

خب تو اگه ایران زندگی میکنی چطور شرایطت رو با اون بچه ها یکسان میدونی امروز ناهار خوردی؟ مطمعنا خورد ...

تو چی ایران زندگی میکنی؟

انقد غریبه پرست نباشیم وقتی بچه های خودمون دارن آب میشن جلو چشممون

🌱

از گشنگی نمردن ولی تو سطل اشغالی هم دنبال نون خشک میگردن...دیدم که میگم .کاش این قدری شما ها به فکر ...

تا حالا دیدی کسی بگه بچه های عربستان یا ترکیه؟ ما فقط فکر غزه هستیم وقتی کمک میخاستیم نه عربستان کمک کرد نه ترکیه و نه غزه از بین این سه تا فقط غزه هست که عذر موجه داره 

من نمیگم به فکر بچه های خودمون نباشیم حرفم اینه بچه بچه اس هر ملیت و دینی که داشته باشه بچس بچه ایرانی و فلسطینی هیچ فرقی تو معصومیت ندارن که

تو چی ایران زندگی میکنی؟انقد غریبه پرست نباشیم وقتی بچه های خودمون دارن آب میشن جلو چشممون

جوابمو ندادی ناهار خوردی؟ 

تا حالا دیدی کسی بگه بچه های عربستان یا ترکیه؟ ما فقط فکر غزه هستیم وقتی کمک میخاستیم نه عربستان کمک ...

خوب برو کمک کن خدا خیرت بده 

.ولی یادمه چند سال پیش همین فلسطینی ها گفته بودن از خون ایرانی ها نمی‌زنیم چون ایرانی هستن حالا شاید کمک های شما رو هم قبول نکنند 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی