2777
2789
عنوان

بیاید عکسم

310 بازدید | 61 پست

بگید چطورم

الان میزارم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

ابروهامو سه روزه نانو کردم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

چه خوشکل خانومی 

ابروهات مداد کشیدی یا کاشته؟ 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اجازه استارتر 

بچها تو تلویزیون شبکه 2 بنیاد خیریه خدیجه زیر نظر بیت رهبری رو معرفی کردن که مستقیم کمک های نقدی شما رو به ارز تبدیل و تو بازار سیاه مایحتاج و غذا و شیر خشک تهیه میکنن و توسط خود فلسطینی ها چه با کامیون های روزانه چه قاچاقی میفرستن غزه 

تو اینستا سرچ کنین bonyadkhadijah پیج شونو میاره همه مستندات هس دونه دونه پستاشون رو ببینین مطمعن شین و در حد توانتون کمک کنین حتی اگه مث من پول زیادی ندارین شده ده هزار تومن کمک کنین و نشر بدین ⭕

بچه های غزه دیگه جونی براشون نمونده دارن دونه دونه از سوئ تغذیه میمیرن😭

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

چه خوشکل خانومی ابروهات مداد کشیدی یا کاشته؟

نه مال نانوبروز نچرال کردم بیس ابرومه فقط چند تا تار کشید برام

با اجازه استارتر بچها تو تلویزیون شبکه 2 بنیاد خیریه خدیجه زیر نظر بیت رهبری رو معرفی کردن که مستقیم ...

بچه های اینجا هم آره ....

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

ابروهای اینقدر پر رنگ از مد رفته ولی در کل خوبی

خب چون ۳ روزه تازه نانو کردم رنگه

مدل موهات سرتو کم پشت نشون میده و پیشونیت رو کوتاه کرده

ابروهاتم خیلی کادری و پررنگ و زنونست

بقیه موارد خوبن 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

ابروهامو سه روزه نانو کردم

خب پس کمرنگ تر میشه 

مژه هاتم روغن فندق و کرچک و وازلین قاطی کن بزن تو دو هفته بلند و پر میشه و پرفکت به تمام معنا میشی خوشکللللل

بچه های اینجا هم آره ....

اره