من و نامزدم سخت عاشق همیم برا هم میمیریم من قدبلند بلند هیکلی و توپر کمر باریک باسنم عالی ژنتیکی خوبم باشگاه میرم کلی از جنیفر هم بهتر همه میگن..کل اینستا شوهرم شده عکس زن های ل خ ت باسن گنده س ی ن گنده حتی تو گالری هم ذخیره میکرد اولین با که دیدم خیلی قلبمشکست خیلی بحث بزرگی کردیم گفتم بار آخرت باشه گفت ببخش عشقم. نمیدونستم بدت میاد میخواستم برات خودت بفرستم.نگاه لباسشون کنی دروغ میگفت ۹۰ درصد لباس نداشتن خلاصه گذشت ۴ بار تکرار کرد من افسرده شدم گوشیم شکوندم قلبمم شکست گفتم اینستات حذف کن هبج وقت جز من عکسی تو گوشیتت نبینم اونم گفت چشم فقطترکم نکن الکی میگفت مال قبل حذف. نکردم ..بعد از یکماه دو.شب میش متوجه شدم همشون برده تو کالری مخفی نگاه میکنه حتی ایستا قایمکی نصب حذف میکنم ازش سرد شدم فکرنمیکردم روزی از چشم بیوفته میخام جدا شم نمیتونم من بشدت حساسم اونم میگه خودمو میکشم بری پشیمونم ..دخترا حالم بده شب و روز ندارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹
واقعا یعنی اینقدر دیگه داغونه برای اون عکسا که اینقدر وابسته اس بهشون !!! خجالت نمیکشه از خودش !!! من فکر نمیکنم هیچ عاقلی یه همچین کار مزخرفیو انجام بده ایشون کم دارن
بهش اهمیت نده نسبت بهش سرد باش غذایه مورد علاقشو درست نکن بهت گفتم رابطه بگو نمیتونم باهات حال نمیکنم تا اون بیاد طرفت باهاش سرد باش به خدا هیچی نمیشه کشته مردت میشه
قلبم درد میکنه من بدون اون یک روز زندگی نمیتونم کنم اونم نمیتونه شک ندارم برام میمیره ولی اون عکسا رو ترجیح داد تا ناراحتی من دختر ۳ روز گوشیم خاموش کردم شبا خواب ندارم چکار کنم من حساسم روش خیلی افسرده شدم دق میکنم اندامم هیشکی طبیعی نداره آخه جزا