2777
2789

تراپیست آقا و ارشد روانشناسی هستم.

بپرسید. سرفرصت فرصت پاسخ می دهم.

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روانشناس یعنی تکرار جملات انگیزشی و مثبت اندیشی  که تو کتاب های درسی شون خوندن

هر دو رو قبول ندارم

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

دختری ۲۲ ساله هستم. که اوایل رابطه به فرد مقابلم که ۳۰ ساله بود وابسته نبودم. اخیرا شدیدا وابسته شدم و حتی نمیتونم به دنیایی بدون او فکر کنم. خیلی خیلی اذیت میشم. از وقتی با اون وارد رابطه شدم توجه مردم و مخصوصا آقایون به من بیشتر شد. یه جورایی توی ذهنم فکر میکنم تمام این توجه ها رو مدیون حضور اون هستم. چیکار کنم. 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

واسه رفع اضطراب و افسردگی چی کار باید کنیم .واسه احساس گیر کردن در بمبست‌ آرزو باید چی کار کنیم ؟با شوهری که مثل نقی معمولی مدام مانع رشد و پیشرفت زنش هست در هر عرصه ای و می خواد فقط زنش خانه دار و بچه دار باشه واسه اون  باید چی کار کنیم 

کسی که قبلا یه بار شوخی باهاش کردی و برا همین فکر کرده اونو مسخره کردی یا کلا خودشو ازت پایین تر ببینه برا اینکه اعتماد بنفسش کم نشه دیگه درددل نکنه باهات و همه چیو بخواد خوب جلوه بده چطور میشه کاری کنی حقیقتو بگه و راحت شه؟

دختری ۲۲ ساله هستم. که اوایل رابطه به فرد مقابلم که ۳۰ ساله بود وابسته نبودم. اخیرا شدیدا وابسته شدم ...

فعالیت های انگیزشی و تفریحی و ارتباطات زندگیتون در چه حدیه؟

فعالیت های انگیزشی و تفریحی و ارتباطات زندگیتون در چه حدیه؟

بد نیست 

رفیق حضوری اصلا ندارم 

کلا تفریحاتمم آرایش کردن و فیلم دیدنه

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
کسی که قبلا یه بار شوخی باهاش کردی و برا همین فکر کرده اونو مسخره کردی یا کلا خودشو ازت پایین تر ببی ...

صادقانه برو در مورد اون موضوع باهاش صحبت کن و بعدش از ارزشمندی هاش بگو. و از اینکه از بودنش شما احساس خوبی دارید.