2777
2789

من باشگاه تمرین نمیکنم مربی یوگا میاد خونمون

۲۸ سالمه

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤

دو سال پیش میرفتم چند ماهی ادامه دادم 

اصلا ارتباط نمیگرفتم هیچ تاثیری نداشت شهریه اش هم خیلی بالا بود دیگه نرفتم 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۴

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

چرا .؟نمیتونی باشگاه بری؟خوبه؟تاثیر داشته؟

نه مشکلی با باشگاه ندارم خود مربیم باشگاه کار نمیکنه خونه خودش هم موقعیتش رو نداره خونه میاد ،مربی دوستم بود منم خوشم اومد گفتم برای منم بیان

تاثیر که در چه زمینه عزیز؟در زمینه ارامش یا تناسب اندام؟

برای من یه ورزش خیلی شیرینه مغزمو خالی میکنه خستگی بدنم رو از بین میبره( البته فرداش مممنه برای یه سری حرکات بدنم بگیره) ، من کلا حس خیلی خوبی میگیرم از این ورزش ، مربیم رو هم خیلی خانم خوبیه دوسش دارم انرژی مثبته خیلی

قبل اینکه یوگا  مثلا فکر میکردم خیلی ورزش ملو و ارومیه و کلا مراقبه کار میکنن ولی خب فقط این نیست کلی حرکات کششی و تعادلی دارن حرکات اصلاحی و کل ماهیچه های بدن درگیر میشه در طول ورزش 

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤

من هفته ای سه روز باشگاه بدنسازی میرم.دو روز هم مربی یوگا میاد خونمون.واقعا واقعا پیشنهاد میکنم ولی با کسی که کاربلد باشه یکی از بهترین تصمیم های زندگیم بود.تقریبا ۲۷ سالمه

نه مشکلی با باشگاه ندارم خود مربیم باشگاه کار نمیکنه خونه خودش هم موقعیتش رو نداره خونه میاد ،مربی د ...

عزیزم چقدر هزینه می‌کنی میان منزلت؟

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

خاله ام ۴۰سالشه مربی یوگاس

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂