چند روز پیش تو مهمونی بودم و یه آمپول داشتم باید میزدم .دیدم زنداییم بلده بهش گفتم اگه زحمتی نیست آمپول میزنی برام که اونم قبول کرد و زد و کلی تشکر کردم ازش .( اولین بارم بود به کسی از فامیل همچین چیزی میگفتم برام انجام بده ) الان بعد دو روز مامانم میگه که بهش یا زنگ بزن یا پیام بده که اون روز یادم رفت تو شلوغی بگم که پول آمپول زدنت چند شد بدم بهت ..منم میگم آخه اون حرف رو اون روز یادم مینداختی دیگه الان بعد چند روز چجوری همچین حرفی بهش بگم..سر این دعوا راه انداخت منم گفتم از این به بعد دیگه به کسی نمیگم بیا برام یه کار کوچک بکن..اعصابم رو بهم ریخت سر این قضیه با اینکه باردارم اصلا رعایت نمیکنه و هر سری یه بحث و دعوایی راه میندازه..به نظرتون باید همچین حرفی بزنم به زنداییم بعد چند روز ؟ من چون قبلاً از این کارا نکردم خبر ندارم باید پولشو میدادم 😑
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه بابا زشته واقعا حالا یه امپول این حرفا رو نداره ، منو هر کس ببینه یه امپول دستش داره منم میزنم براش و واقعا اگه بگن پول و اینا دلخور میشم مگه برا پولش هس
نه بابا زشته واقعا حالا یه امپول این حرفا رو نداره ، منو هر کس ببینه یه امپول دستش داره منم میزنم بر ...
خب من اولین بارم بود .مامانم میگه خاله هات قبلا پولشو دادن بهش موقع آمپول زدن بهشون ..منم میگم حداقل اون روز یادم مینداختی نه الان بعد چند روز ،برگشته کلی توهین میکنه و فحش میده به خودش و من