2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راز خاصی ندارم ولی کسی اگه میدونه لطفاااااا درست کردن یه سیب زمینی سرخ کرده تمیزو بهم بگه🫠معمولا به ...

تا سرخ شدن و طلایی شدنش، اصلا نباید تو تابه، جابه جاش کنی، بعد از اینکه رو به سرخ شدن رفت، از دو طرف تابه بگیر، وکل تابه رو تکون بده، سیب زمینی های سرخ شده قشنگ جابه جا میشن و بعدش با قاشق ادامه بده، نمدونم منظورمو رسوندم یا نه؟؟ ضمنا من وقتی سیب زمینی ها رو میریزم داخل تابه، نمک هم همون موقع اضافه میکنم، خیلی خوش طعم میشه، نمک قشنگ به خورد سیب زمینیها میره، و اینکه داخل دستمال تمیز سیب زمینی ها رو خشک میکنم بعدش به تابه می ریزم 

اول تابه رو که میذاری ی کوچولو آب بذار تو تابه تا بخار بشه بعد زیاد هم بزن با کف گیر چوبی شعله گاز ن ...

وقتی هم میزنم بدتر میچسبه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

ممن یه قابلمه کوچک دارم توش روغن زیاد ریختم فقط برای سیب زمینی سرخ کردن استفاده میکنم ،سیب زمینی رو ...

یعنی مشکل اینه که روغن کم می ریزم نه؟ 

ماهیتابه نچسب باشه و روحی و مسی نباشهاولش باید قابلمه و روغن خوب داغ بشهوقتی دیدی جز جز کرد یدونه خل ...

خیلی خیلی ممنون💕

تا سرخ شدن و طلایی شدنش، اصلا نباید تو تابه، جابه جاش کنی، بعد از اینکه رو به سرخ شدن رفت، از دو طرف ...

ممنونم لطف کردین