خانما وواسه راحتی خودتونم شده
پیاز بگیرید چند کیلو و همشو پوست بگیرید و بشورید،از وسط نصف کنید
خب حالا همشونو بریزید داخل خورد کن یا سیکات و له رنده شه
اونوقت بریزید داخل ماهیتابه با روغن فراوون سرخ بشه و ابش تبخیر شه
اونوقت ک کاراملی و طلایی شد و سبک شد زیرشو خاموش کنید
وقتی خنک شد تو بسته بندی های 200 گرمی یاگ.. بسته بسته کنید و در فریزر نگه دارید اینجوری راحتید واس هر غذایی
واس فلفل دلمه و هویج و گوجه و کدو هم من خورد میکنم و فریز میکنم
بادمجونو خورد و سرخ و بعد فریز میکنم
همبرگر رو هم قالب ک زدم فریز میکنم ،حدودا 1 ساعت قالب های گرد همبرگر تو فریزر میمونه وو بعد سرخ کنید تا خوب شکل بگیره، برای کوچیک نشدن همبرگر ام،توش خیلی. کم سویا بزنید،خیلی. کم ها