2777
2789
تو خورشتا بهتره پیاز رنده بشهاینجوری بهتر جا میفتن😁کناره های خمیر پیتزا رو تاب بدین ب سمت بالاو بین ...

افرین

پیاز واسه خورشت و اینا رنده باشه بهتر جامیوفته و لعاب میوفته

وای مادرم قیمه درست میکنه ابکی خدااااا وحشتناک اب یور دون یور ،لپه کم و نپخته

بنده خدا چقدر پشتش حرف زدم😁😂

بابا تو قیمه موقعی ک لپه هها خوب پخت ،یه بخشی. از لپه ها رو بیارید بیرون و با گوشت کوب له کنید و دوباره برگردونید داخلش و پیازم ک از. قبل رنده و اینجوری عالی لعاب. میده و ابکی نمیشه

وقتی همبرگر یا کباب تابه ای میزارم،روی هر تکه شامی یا کباب تابه ای،یه ورقه پنیر پیتزای گودا میزارم ا ...

لازم نیست به پنیر گودا زمان بدیم ؟

ینی گازو خاموش می‌کنی همون لحظه که داغه پیرو می‌ذاری روش؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانما وواسه راحتی خودتونم شده

پیاز بگیرید چند کیلو و همشو پوست بگیرید و بشورید،از وسط نصف کنید

خب حالا همشونو بریزید داخل خورد کن یا سیکات و له رنده شه 

اونوقت بریزید داخل ماهیتابه با روغن فراوون سرخ بشه و ابش تبخیر شه

اونوقت ک کاراملی و طلایی شد و سبک شد زیرشو خاموش کنید 

وقتی خنک شد تو بسته بندی های 200 گرمی یاگ.. بسته بسته کنید و در فریزر نگه دارید اینجوری راحتید واس هر غذایی

واس فلفل دلمه و هویج و گوجه و کدو هم من خورد میکنم و فریز میکنم

بادمجونو خورد و سرخ و بعد فریز میکنم

همبرگر رو هم قالب ک زدم فریز میکنم  ،حدودا 1 ساعت قالب های گرد همبرگر تو فریزر میمونه وو بعد سرخ کنید تا خوب شکل بگیره، برای کوچیک نشدن همبرگر ام،توش خیلی. کم سویا بزنید،خیلی. کم ها

لازم نیست به پنیر گودا زمان بدیم ؟ینی گازو خاموش می‌کنی همون لحظه که داغه پیرو می‌ذاری روش؟

ووقتی شامی یه طرفش پخت و طرف بعدی هم رو ب اتمامه، میندازم روشون و پنیر قشنگ وامیره و امادست یرای خوردن و بر میدارم میزارم لای نان باگت

خانما وواسه راحتی خودتونم شدهپیاز بگیرید چند کیلو و همشو پوست بگیرید و بشورید،از وسط نصف کنیدخب حالا ...

همه کارای مامانمو گفتی🤭

ولی خیلیا تو همین سایت میگن ما فریز دوست نداریم مزش به تازشه

ولی منم باهات موافقم برای راحتی و سرعت بیشتر

گاهی واقعا عجله ای میخوای یه چی درست کنی همین نکات کمک کنندس

همه کارای مامانمو گفتی🤭ولی خیلیا تو همین سایت میگن ما فریز دوست نداریم مزش به تازشهولی منم باهات مو ...

ااونایی ک میگن لابد خیلی بیکارن😂😂

والا من با دوتا بچه چجور وقت کنم؟! بعدا سررکارم میرم بعد مرخصیم،اونوقت ک نمیرسم هر وقت ک بخوام همشو انجام بدم

پس بهترین کار همینه

من یه عالمه دارم.نمیدونم کجا و چطور استفاده کنم؟🙈

تو اش

تو قرمه

تو قیمه

تو سوپ

تو همممممه چی😂😂😂

مزه ی همه چیو معرکه میکنه 

مثل ادویه مخصوص میمونه

فقط نمکم داره ک دیگ تو لازم نیس نمک زیاد بزنی چون خودش داره

افرینپیاز واسه خورشت و اینا رنده باشه بهتر جامیوفته و لعاب میوفتهوای مادرم قیمه درست میکنه ابکی خداا ...

من که هیچ جوره با قیمه میونه‌ی خوبی ندارم😁

اما آره اکثرا همه تو قیمه لپه هاشون وا می‌ره 🫣

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خانما وواسه راحتی خودتونم شدهپیاز بگیرید چند کیلو و همشو پوست بگیرید و بشورید،از وسط نصف کنیدخب حالا ...

خیلی خیلی مضره این سبک برای دستگاه گوارش

من حتی مرغ رو کم پیش میاد فریز کنم

تازه میخرم.

مواد غذایی سرخ کرده که اصلا نباید فریز شه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹