2777
2789

داخل برنجی که میخوای ابکش کنی دوسه دقیقه چند قالب یخ بنداز خیلی قد میکشه

برای سفید شدم برنج دوقاشق ماست موقع پخت اضافه کن

برای مجلسی در اومدنش آبلیمو اضافه کن

ادویه اصلی مرغ دارچین هست نه زردچوبه مزش و میگیره

برای قرمه سبزی آخر پخت شنبلیله اضافه کن

برای غلیظ شدن غذا و خورشت سیب زمینی اضافه کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راز خاصی ندارم ولی کسی اگه میدونه لطفاااااا درست کردن یه سیب زمینی سرخ کرده تمیزو بهم بگه🫠معمولا به ...

اول تابه رو که میذاری ی کوچولو آب بذار تو تابه تا بخار بشه بعد زیاد هم بزن با کف گیر چوبی شعله گاز نه خیلی زیاد باشه نه کم 

واسه سرخ کردنش؟می‌تونه باعث شه روغن کمتری هم ببره؟

آره عزیزم برای سرخ کردن خیلی خوشمزه و ترد میشه و روغن کم تری میبره و وقتی داخل خورشتت بندازی خورشتت لعاب میاره 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
راز خاصی ندارم ولی کسی اگه میدونه لطفاااااا درست کردن یه سیب زمینی سرخ کرده تمیزو بهم بگه🫠معمولا به ...

ظرفتو میذاری روی گاز چند دقیقه بذار بمونه خوب داغ بشه بعد روغن بزن،اینجوری توی هیچ ظرفی نمیچسبه

ممن یه قابلمه کوچک دارم توش روغن زیاد ریختم فقط برای سیب زمینی سرخ کردن استفاده میکنم ،سیب زمینی رو تو روغن غوطه ور میکنم،سرخ میشه ،نه هم زدن میخواد نه بالا سرش موندن،یک دست هم سرخ میشن