2777
2789

سلام بخونید تااخر ببخشید زیاده  زن عموی همسرم خیلی کینه از خانواده همسرم ب دل داره کلا از همه عموعمه های همسرم کینه داره بعد زن عموی همسرم پدرش عموی پدرشوهرمه فامیل هستن من ی مدت با شوهرم ب مشکل خوردم خاستم طلاق بگیرم دادگاه اینا میرفتم زن عموی همسرم  دیگ شده بود دوست خانواده شوهرم حتی داداششو با همسرم میفرستاددادگاه .بعد من برگشتمم سرزندگیم . ی شب پیاما شوهرمو چک میکردم پیام پدر زن عموی همسرم دیدم نوشته بود ک اره خانومت برنگشت ؟ همسرمم نوشته بود که نه لج کرده ایشالابرمیگرده اونم نوشته بود ن بابا طلاقش بده ناچیزش کن بیفته غلط کردن بچه بگیر بهتر از اون برات هست🤨 بعدشم فهمیدم هرشب خودش زنش حونه پدرشوهرم بودن ک ببینن من برمیگردم یا نه خیلی دوست دارن کلا زندگی من خراب شه البته کلا دوست دارن  پدرشوهرم یا عموهای شوهرم کلا بدبخت شن 

حالا عروس خودش با دوتا دختر دوقلو رفته برای طلاق ابروشون توی فامیل رفته . پدر زن عموی همسرم از غصه زمین گیر شده رو ب موت😑من اصلا دوست ندارم طلاق بگیرن بخاطر دوتا دخترش گناه داره و اصلا عروسشون نباید تاوان دل سیاه و چرکین اینارو بده اماا تشویق همسرم کردن برای طلاق من الان ک من برگشتم دیگ اصلا حتی احواال خانواده همسرمم نمیگیرن اما قهر ک بودم صبح تاشب اینجا بودن . حالا الان پیر مرد داره تاوانن دل سیاشو میدهه شاید الان بگید این کارما نیست ربطی نداره ااما منن میدونم ک هست شاید خوب برای شما توضیح نداده باشم

و حتی زن عموی همسرمم  الان ب بدترین شگل ممکن داره زندگی میکنه زندگیش ب درد جرز لادیوار میخوره اما باسیلی صورت خودشو سرخ نگه میدار چون نمیتونه طلاق بگیره اوضاع مالی خانوادش خوب نیست 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

شاید باورت نشه ولی حقشونه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیعععییی کاش هیچکدوم این اتفاقا نمی افتاد

ولی قبول دارم کارماست

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

شاید باورت نشه ولی حقشونه

اره ولی اون عروس گناهی نداره برای بچه هاش دلم میسوزه اما دز اون ور زجر کشیدم عموی پدر شوهرمو میبینم میگم اخیش چون اون پیامش جلو چشمه گفته بود بندازش غلط کردن ناچیزش کن و... و از اون ورم پسر لات بی خانوادشو باهمسرم میفرستاد دردادگاه کلانتری 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
آره دیگه ،میگن از هر دست بدی از همون دست هم میگیری ،حالا میخواد خوبی باشه یا بدی

اره من دلم براعروس نوهاش میسوزه و همیشه میگم کاش باهم اشتی کنن برگرده خانومش بخاطر دختراش

اما از اون ور ک ذره ذره اب شدن عموی پدر شوهرمو میبینم میگم حقش چون پیامش جلو چشمهه و اینکه پسر لات بی خانوادشو میفرستاد در دادگاه کلانتری 

اره ولی اون عروس گناهی نداره برای بچه هاش دلم میسوزه اما دز اون ور زجر کشیدم عموی پدر شوهرمو میبینم ...

درسته عروس و بچه ها گناهی ندارن

ولی اونا حقشونه واقعا 

ببین زندگی همینه دست و پشت دست

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خدا لعنتشون کنه چه دل سیاهن

اره من همیشه دعا میکنم میگم کاش عروسش برگرده بخاطر دوتا دختراش گناه دارننن 

اما عموش پدر شوهرم مثل صگ زمین گیر شدهه از غصهه و حتی زنعموی همسرم زندگیش ریدهه اما پشتوانه ندار طلاق بگیر

هیعععییی کاش هیچکدوم این اتفاقا نمی افتادولی قبول دارم کارماست

اره من امش دعا میکنم عروسشون برگردهه بخاطر دختراش 

اما عموی پدرشوهرم مثل صگ ذره ذره اب شدههه 

کارما هست دیگه شاید عروسشونم برگرده و خدا بخاد فقط اونا جلز و ولز بزنن

اره من دلم شکست باپیامشش اصلا کینه ای نیستم و کینشو ب دل نگرفتمم اما جلو چشمهه .یااینک من با پدر بدبختممم میرفتم دادگاه دونفری تنهاا بی کس اون داداش زن عموی همسرم ی لات بی سرپااا میومد. در دادگاه ک مثلا اگ من چیزی ب همشرم گفتم اونم دعواکنه😐