2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گیر داده که اسم بچتو بذار محمد

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 50 پست
وای نه توروخدا همه بچه های خودشم 2-3 اسمه هستنهمیشه هم بچه هاش ناراحتن از اسامی که دارنمثلا مصطفی رق ...

بنده خداآباآسیباب افتادبگوفقط بااین اسم شناسنامه ای صداش کن من میگم شربخوابه ولی درعینش کارتوبکن 

توجه نکن دیدی خیلی اصرار داره بگو قربونت مامان نمی‌خوام اینم مثل بقیه از اسمی که براش انتخاب کردیم ناراضی باشه بگه یه چی دیگه صدام کنین

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای شوهر منم گیر داده بود اسم داداشاش که تو بچگی فوت کردن رو بزاریم محمد مهدی🤦‍♀️ولی من اصلا قبول نکردم بعد مادرشوهرمم ناراحت شده بود که چرا نزاشتی پسرم اسمی رو که دوس داره بزاره!منم گفتم بزاره ولی اسم جدید باشه حالا دومی روهم خودم انتخاب کردم.مادرشوهرمم رفته بود کربلا دعا میکرده که یه پسر دیگه هم بده شوهرم اسمشو بزاره😂

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اسماشونو عوض کردن ؟

نه اما هر کدوم 2-3 تا اسم دارن

مثلا یکی از خواهر شوهرام تو شناسنامه رقیه هس که مامانش گذاشته بعد باباش صداش میکرده لیلا بعد خودش تو مدرسه به همه دوستاش گفته رز

یه موقعه کوتاه نیای .....چندسال دیگه نمیگه مامان این چه اسمی بودگذاشتی نمیگه زیرچاقوبودی......باورمی ...

مگه محمد چشه ؟ خیلی قشنگ تر از اسم های الانِ 

نظرت قشنگ نبود تا اونجایی که گفتی فقط اسم پسر شما تو اون کلاس مذهبی هست  این تک بودن خیلی قشنگه که

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

نه چرا باید به یه اسم دیگه صداش کنن واقعا موندم چجوری ادم ها به خودشون اجازه میدن برای بچه ی یکی دیگ ...

دیگه وقتی بلانسبت کسی فاقدشعورباشه بایدیه نقشه بکاربگیره من میگم فعلااسمشوخودش انتخاب کنه شناسنامه ای بشه تومدرسه توکوچه وبازارلذتشوببره تابعد.... 

نه بابا بچه دو‌ اسم میشهمادر شوهرم هر چی گفت همسرم و من کار خودمون کردیم بعد همسرم گفت اسم پسر من ای ...

عزیزدلم خواهرشوم دخترش شب یلدابدنیااومدگفت یلدامیزارم مادرشوهرش گیرسه فازکه بایدبیادمادرش فاطمه بزارن آخرش کارخودشوکرد...هرچی اونموقعه گفت بابانقشه بکش یلدابزاربعدبه مادرشوهرت رکب بزن بگوشمافاطمه صداکن قبول نکردالان بعدسالهامیگه دخترم میگ من یلدا رودوست دارم کاش میزاشتی 

مگه محمد چشه ؟ خیلی قشنگ تر از اسم های الانِ نظرت قشنگ نبود تا اونجایی که گفتی فقط اسم پسر شما تو او ...

نه عزیزم من الان ۴۰وخورده ای سالمه خوب بازافکارمیره به سمت قدیم وعشق وعلاقه به .......اان مادراکثردهه هفتاووهشتادین قبول کن دیگه جاشوداده به رهام آرین آرشا.........

نه عزیزم من الان ۴۰وخورده ای سالمه خوب بازافکارمیره به سمت قدیم وعشق وعلاقه به .......اان مادراکثرده ...

اره میدونم چی میگی ولی نگاه کن تو همین تاپیک هم این اسم و دوست داشتن و گفتن قشنگه

یه سری اسم ها دیگه قدیمی شده مثلا همون کریم که چند وقت پیش تاپیکشو زدن😶😂

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اره اسم مذهبی عربی دوست ندارم

این قضیه اش فرق داره 

کلا حق انتخاب با پدر و مادر بچه اس