2777
2789

الان چن روزه که به نامزدم گفتم 

خانوادم هم ۲ روزه به خانوادش گفتن 

ولی اونا هیچ خبری ندادن 

چیکار کنم تا کی صبر کنم آخه 

برم قانونی خودم اقدام کنم ؟ وکیل بگیرم ؟ 

دقیقا باید چیکار کنم همچین شرایطی .تا کی صبر اخه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسره قهر قهرو هس یهو یه ماه قهر میکنه حتی نمیگه چرا قهره.باید التماس ش کنی تا بگه بی مسئولیته

من موندم اینجور‌مردا چرا زن میگیرن دختر مردم بدبخت میکنن

این باید اون خانواده زلیل شدش بگه وقتی بچش میشناسه نزاره دختره مردم بدبخت کنه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

من موندم اینجور‌مردا چرا زن میگیرن دختر مردم بدبخت میکنناین باید اون خانواده زلیل شدش بگه وقتی بچش م ...

دقیقا 

این اصلا هدفش تشکیل خانواده نیست بخدا 

انگار محض سرگرمی .چن وقت یه بار که دلش بخاد میاد و میره ..حرف منم براش یه درصدم مهم نیس 

عزیزم شما هر اقدامی بکنی به ضررت هست اونا باید اقدام کنن
کلا حق طلاق با مرد هست و اون باید اقدام کنه
اگه دیدی خیلی دارن اذیت می کنن و اهمیت نمیدن میتونی بری دادگاه درخواست حبس مهریه بر اساس ماده 1085 قانون بدی
اینجوری خودشون پا پیش میذارن برای جدایی

دقیقا این اصلا هدفش تشکیل خانواده نیست بخدا انگار محض سرگرمی .چن وقت یه بار که دلش بخاد میاد و میره ...

میدونی من مقصر اون نمیدونم اون خانواده میدونم که غلط کرده وقتی بچش نمیتونه آ رو از ب تشخیص بده رفته زن گرفته 

کسی که هیچ مسئولیتی قبول نمیکنه رفته زن گرفته

یه دختر جوون هم بدبخت کردن اینا تمام سرشون میاد 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

من موندم اینجور‌مردا چرا زن میگیرن دختر مردم بدبخت میکنناین باید اون خانواده زلیل شدش بگه وقتی بچش م ...

خانواده ها اعتقاد دارن پسر هرزه ش. پسر معتادشون پسر بوکسورشون پسر  پرنسسشون  پسر دو قطبیشون با زن گرفتن درست میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

میدونی من مقصر اون نمیدونم اون خانواده میدونم که غلط کرده وقتی بچش نمیتونه آ رو از ب تشخیص بده رفته ...

همین الانشم مقصر خانوادش هستن 

هر سری اونا باعث جنگ بین ما میشن 

الانم چون میگه به مامان جونم احترام نزاشتی قهره باهام یه ماهه ..ولی خدا میدونه من بی احترامی نکردم 

خسته شدم دیگه از همشون 

فقط نمیدونم تا کی منتظر باشم بیاد واسه توافقی 

اونم هیچ خبری نمیده 

نمیدونم کی برم اقدام کنم

خانواده ها اعتقاد دارن پسر هرزه ش. پسر معتادشون پسر بوکسورشون پسر پرنسسشون پسر دو قطبیشون با زن گر ...

اون خانواده ببخشید این میگم دهنشون و فکرشون‌‌‌....کرد 

ببینم دختر خودشون هم بود اینجوری میکردن 

میدونی مسئله اینجاست دختر مردم اشکال نداره ولی دختر خودشون اشکال داره 

الان این دختر چرا باید طلاق بگیره بخاطر خانواده انتر اون ایشون بدبخت شدن