2777
2789

امروز داشتم یک گروه رو همینطوری نگاه میکردم یهو توش داشتن میگفتن ترکیه همون افغانستان مدرنه و فلانه و بدبختن و اینا

الان واقعا نمیفهمم چرا این  حرفا تو فضا مجازی زیاده؟ منی ک اینجا زندگی میکنم  واقعا راضیم از همه چیز ولی هیج وقت نفهمیدم چرا اینجوری میکنن مثلا امروز میخوندم میگفتن الان اینترنت هاشون قطع کردن برا تظاهرات   اخه ودوم تظاهرات  کدوم قطعی نت    من واقعا موندم  یا دائم میگن اقتصادش  از ایران داغون تره   من نمیگم خیلی  ارزونیه اما  اونجوری ک میگن بد نیست   اصلا  ولی درکل همش میرم توفکر واقعا این چ حرفایی ک میزنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یچیزیم ک بگی بهت حمله می‌کنند موندم کی نشسته پشت این موبایلا

ی ماه با خورد خوراک معمولی معمولی چقدر هزینه داره ترکیه فقیرانه با مسکن و اجاره و فیش اب وبرق

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

ی ماه با خورد خوراک معمولی معمولی چقدر هزینه داره ترکیه فقیرانه با مسکن و اجاره و فیش اب وبرق

اجاره خونه بالاست  هزینه تاکسی ک خیلی بالاس  

ما دونفریم اجاره خونه نداریم  سوهرم ماهی ۵۰ هزار لیر درمیاره زندگیمون میچرخه  پس انداز هم میکنیم    همینقدر میدونم اما اگه اجاره خونه قرار باشه بدی و بچه داشته باشی دیگه ۸۰ ۹۰ تا باید داشته باشی حداقل ۸۰ ۹۰ هزار لیر 

قیمت لیر هم باید ب تومان تبدیل کنید

فک کنم دو برابر نیم باشه

مثلا این ماه هزینه برق دوهزار لیر دادیم

کولرگازی صب تا شب دائم روشن بود 

ظرفشور و لباسشویی هم هروز

اجاره خونه بالاست هزینه تاکسی ک خیلی بالاس ما دونفریم اجاره خونه نداریم سوهرم ماهی ۵۰ هزار لیر در ...

اها شغل همسرتون چیه. خونه خریدین؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد