2777
2789
عنوان

همه چیزبه زبون بستگی داره

105 بازدید | 13 پست

بخدا همینه 

مثلا عروس داییم هیچ کاری برای مادرشوهرش انجام نمیده وتوی خونه خودشم زیاد کارنمیکنه به نظافتم زیاد اهمیت نمیده ولی ماشاالله به این زبونش خیلی مهارت داره باخانواده شوهر چطور برخورد کنه 

مثلا به زن داییم میگه توهم مثل مادرمی عزیزم من همیشه گفتم از مادرشوهر شانس آوردم 

به داییم میگه:شما بزرگ مایی باباجان تاج سرمونی من همیشه به فلانی(پسرداییم)میگم احترام پدرومادرتوحفظ کن دعای خیرشما بدرقه‌ی راه ما میشه کافیه برامون 

داییم اینا خیلی دوسش دارن ایشون عروس اولی هستن ولی خیلی عزیز تراز دومیه تازگی هم داییم براش یه یخچال خرید چون یخچالش خراب بود ولی اون عروس کوچیکه همه‌کار برای زن داییم انجام میده مثل این عزیز نیست من دیدم حیاط خونه‌را براش شست 

حسودی نمیکنم وخداروشکر که رابطشون خوبه کوربشم اگه حسود باشم ولی میخوام بگم زبون خیلی خوبه

من اگر عروس داشتم و اینطوری می‌کرد بدتر بدم ازش میومد چون آدم میفهمه یکی داره چاپلوسی و خودشیرینی میکنه

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خوش زبونم خداروشکر گوش شیطون کر ولی جاریا نتونستن ببین رفتن برام دعای جدایی و تنفر گرفتن الان من شدم ادم بده ی خانواده شوهر 

چون اونا حمالی میکردن به چشم نمیومدن من هیچ کار نمیکردم فقط با زبونم مادرشوهرم و پدرشوهرم برام فرش و ی سدی لوازم دیگه خریدن فقط بخاطر اینکه دوبار جلوشون شیرین زبونی کردم 

زن داییم میره کمکش کارای خونش انجام میده

جاری هم ترسناکه ها😂برادر شوهر های من با اینکه سنشون بالاست مجردن هنوز.. منم تنها عروسم.. رابطم با خانواده شوهرم هم خیلی خوبه.. یوقت جاری بیاد و حسود باشه چی😑😑

کسی لایکم نکنه