2777
2789

دخترعموم بود واقعی واقعی

بعدم بچس ها کلاس هفتمه!!

خلاصه از اینستا پیام میداد زنت فلانه بهمانه 

شوهرمم همرو میداد خودم جواب میدادم خیلی کنجکاو بودم بدونم این عفریطه کیه ک ارمن بدش میاد😐دیگ رفتیم پلیس فتا شمارش دراوردیم

باهمون پیام بهش حالی کردم ک شناختمش ولی زد زیرش

کلا بلاکش کردیم رفت

الان میخام برم ب مامانش بگم جنننننده کوچولوش رو جمع کنه انو مال خودته برووو بدههه بمن ربطی ندارع چرا میای شمت مااا

عجبااا

شوهر خوشگل و کم سن داشتن هم سخته همه کراش میگنن روش😐خدارشکر شوهرم سیره و اصلا اهل این چیا نیست

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

شاید با شماره اون بچه بوده و کار یکی دیگه مثلا مادرش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید با شماره اون بچه بوده و کار یکی دیگه مثلا مادرش

ن بابا مامانش سنش ب این کارا نمیخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

چطور پلیس فتا رفتین منم نیاز داشتم برم نه شماره مشخص دارن نه جای مشخص که برم کمک بخوام

شوهرم اشنا داشت دوستش سرهنگه

و اینستای اسن بچه هم با شماره بود انقد خنگه نکرده بود ایمیل بزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن بابا مامانش سنش ب این کارا نمیخوره

با اطمینان نگو 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اهمیت نده همون که شوهرت اونقدر اعتماد داشته به حرفش اهمیت نداده یه ک..سوزیه برای دختر عموش .ربطی به خوشگلی و زشتی شوهر نداره خانواده و فامیل شوهر حسود همینن از حسادت هر کاریو میکنن

بچه کلاس هفتمی مگه سیمکارت به نامش میزنن؟

خط مامانشه  ولی دست اینه

کلا اسم صاحب سند درنیاوردیم که فقط شماره ای ک باهاش اینستا نصب شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40