2777
2789
عنوان

خانم های شاغل

135 بازدید | 21 پست

سلام خانما، میشه تجربه هاتونو از شغلی که دارید بگید و درامدش، من رشتم ریاضیه سال دیگه دیپلم میگیرم 

چه رشته ای میتونه برام مناسب باشه یا شغلایی که با آزمون استخدامی میری و درامد خوبی داشته باشن چیا هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رشته ریاضی میتونی مهندسی برق و مکانیک و کامپیوتر و برنامه نویسی برسی بعشی رشته ها هم به عنوان بور ...

برق و مکانیک برای دخترا سخت کار پیدا میشه و همچنین کامپیوتر هم دیگه زیاد شده باید خیلی تو زندگیت بدویی تا به یه جایی باهاش برسی

شاغل نیستمفقط بخون برای دانشگاه فرهنگیانشوهرم استاد دانشگاهس از هر رشته ی مهندسی دکترا بگیری ممکنه ب ...

فرهنگیان متاسفانه باعث میشه روند زندگیت یکسان پیش بره و موفقیت آنچنانی در ایندت نداره مگر استاد دانشگاه شدن که بشدت سختم هست و به تازگی دیگه استاد دانشگاه قبول نمیکنن و بیشتر سعی میکنن همین استاد پیرا رو بزارن رو کار چون هرساله هی تعداد دانشجو ها کمتر و کمتر میشه در کل نمیصرفه براشون

این چیزیه که من از چند وقت تحقیقی که کردم متوجه شدم..

برق و مکانیک برای دخترا سخت کار پیدا میشه و همچنین کامپیوتر هم دیگه زیاد شده باید خیلی تو زندگیت بدو ...

اگه باهاش مشکلی نداری میتونی برای رجایی هدف‌گذاری کنی تربیت دبیر هست هم مهندسین هم معلمی

اگه باهاش مشکلی نداری میتونی برای رجایی هدف‌گذاری کنی تربیت دبیر هست هم مهندسین هم معلمی

فرهنگیان متاسفانه باعث میشه روند زندگیت یکسان پیش بره و موفقیت آنچنانی در ایندت نداره مگر استاد دانشگاه شدن که بشدت سختم هست و به تازگی دیگه استاد دانشگاه قبول نمیکنن و بیشتر سعی میکنن همین استاد پیرا رو بزارن رو کار چون هرساله هی تعداد دانشجو ها کمتر و کمتر میشه در کل نمیصرفه براشون

این چیزیه که من از چند وقت تحقیقی که کردم متوجه شدم..

فرهنگیان متاسفانه باعث میشه روند زندگیت یکسان پیش بره و موفقیت آنچنانی در ایندت نداره مگر استاد دانش ...

متنتو کپی کردی دوباره متن من رو بخون این دانشگاه صرفا معلمی نیست مدرکش رو رو میتونی برای استخدام شرکتی چیزی استفاده کنی درضمن دبیر بشی فقط سه روز از هفته رو درس میدی

فرهنگیان متاسفانه باعث میشه روند زندگیت یکسان پیش بره و موفقیت آنچنانی در ایندت نداره مگر استاد دانش ...

اگه میخوای روی مهندسی دانشگاه عالی هدف گذاری کنی

که باهاش مهاجرت تحصیلی کنی

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

این بستگی به خود فرد داره که تنبله و نمی‌خواد تکونی به خودش بده یا فعاله؟! هر رشته ای بری کلی باید رایگان و کارآموزی زیر دست اینو اون کار کنی تا استخدام کنن حقوق پایه بدن ولی چندین سال بگذره اره پول خوبی میدن که نسبت به معلمی بهتره اما اگر میخوای از همون اولش پول تو جیبی باشه این دانشگاه

متنتو کپی کردی دوباره متن من رو بخون این دانشگاه صرفا معلمی نیست مدرکش رو رو میتونی برای استخدام شرک ...

آخه چشمم به هرکسی میخوره همش شده پارتی بازی چون تو اون شرکتی که هستن می‌خوان ی دزدی چیزی بکنن پولی بالا بکشن بخاطر همین چارتا آدم مطمئن میخوان دور و برشون دیگه واقعا ناامیدم از همه چی 

چند نفرو میشناسم شریف خوندن مدرک اونجارو دارن اما بیکارن

آخه چشمم به هرکسی میخوره همش شده پارتی بازی چون تو اون شرکتی که هستن می‌خوان ی دزدی چیزی بکنن پولی ب ...

دیگه خودت میدونی اگر پارتی داری برای شرکت برو‌رشته مرتبط اون شرکت رو بخون اگر نداری راهت سخته

این بستگی به خود فرد داره که تنبله و نمی‌خواد تکونی به خودش بده یا فعاله؟! هر رشته ای بری کلی باید ر ...

نه من کلا منظورم اینه اگه بخوام برم بخونم برای معلمی دیگه هیچ راه برگشتی ندارم ایندم یکسان جلو میره، میرم درس میدم میام می‌شینم خونه فردا صبح دوباره پسفرداش دوباره 

هیچ راهی نیست حتی برای مهاجرت 

دیگه خودت میدونی اگر پارتی داری برای شرکت برو‌رشته مرتبط اون شرکت رو بخون اگر نداری راهت سخته

مشکل همین پارتیه که هیچکسو ندارم

دارم ولی باید رو بزنم بهشون و خب ادمای درستی نیستن بخوان اینکارو کنم آخر پشت سرم پر حرف میشه