2777
2789
عنوان

وقتایی باخانواده شوهرمیم یطوریه

199 بازدید | 14 پست

هروقت تو جمعشونیم همش حس میکنم تمرکزم میادپایین نمیدونم مشکل از منه یااونا کارشون اشتباه مثلا یکیشون داره بامن صحبت میکنه بعدیکی دیگشون همزمان صدام میرنه که یچیزی تعریف کنه بعد من یه لحظه به اون توجه میکنم واقعا میمونم صحبت کدومشونو گوش کنم گاهی مثلادارم باجاریم حرف میزنیم یهو برادرشوهرم میخا تعریف کنه یکم بهش توجه میکنم دوباره محبورم به جاریم توجه کنم وسطش حس میکنم اونا فک میکنن مخل نمیدم بوده یوقتایی دارم بایکیشون حرف میزنم بعد مثلا دخترجاریم میخا تعریف کنه برام خوب مجبوری وسط تعریف اون من باید هواسمو بدم به حرف جاریم بعد برادرشوعرم میخنده به دخترجاریم میگه لنا خیطت کرد😑😑

محترمانه به نفر دوم بگو یه لحظه اجازه بدین حرف ایشون تموم بشهـ

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محترمانه به نفر دوم بگو یه لحظه اجازه بدین حرف ایشون تموم بشهـ

گاهی وقتا میگم ولی واقعا سخته هی همش باید تذکر بدم خوب من خودم اینطوریم میمونم طرف حرفش تموم بشه یاهم اگه اینجورمث من باشه بهش حق میدم بی محلی نمیدونمش

تک بعدی هستی مگه حالا وسط یه بحث داغ ک دارن با هیجان واست تعریف میکنن تو هم با هیجان بهشون گوش بده ذ ...

خوب مسلما پیش میاد ولی خو شوهرمن اونجورنیست مث برادر شوهرم باجاریام گرم بگیره شوخی کنه بعد ایراد بگگیره بگه محل بهتون نمیده یاخیطتت کرد

تک بعدی هستی مگه حالا وسط یه بحث داغ ک دارن با هیجان واست تعریف میکنن تو هم با هیجان بهشون گوش بده ذ ...

یعنی شما وقتی همزمان دوسه نفرباهات تعریف کنن همزمان هواست به همشون هست چطور همرمان مثلا هم به نفرپشت سرم تماس چشمی بگیرم هم نفرجلوم هم نفر کنارم😐

دو تا خاطره تعریف کردن که این حرفها رو نداره!!

انگار دارید همزمان دو تا عمق باز قلب رو تشریح می کنید که نیاز به تمرکز بالا داشته باشه؟!!!!!!!

بهتون توجه نکنند یه جور ناراحتید توجه کنند یه جور ناز و ادا دارید!!!!

تعربفشون که یکی نیست مثلا جاریم داره یچی میگه بعد برادرشوهرم داره میبینه من اون داریم حرف میزنیم وبیشترم من اکثرا گوش دهندم تاتعریف کننده خوب اینحا یاباید برادرشوهره بزاره تعریف جاری تموم بشه یا جاری میبینه شوهرش میخاد صحبت کنه اون تعریفشو قطع کنه