2777
2789
عنوان

فاز این پسره چیه به نظرتون

176 بازدید | 24 پست

هی میگه امروز سرکار همش به فکر تو بودم یا نشون میده خوشش میاد ازم از این حرفا بعد پیامامو دیر جواب میده الانم پیاممو ۱۱ساعته سین نزده تو تلگرام اینستا ولی الان استوریمو دیده خب یعنی چی اخه:| نگید بیخیالش چون گزینه مناسبیه نمیخوام قطع بشه ارتباط تو رابطه نیستیم فقط اشناییه 

وقتی جوابمو داد چجوری ریکشن بدم بچه ها که فکر نکنه مهمه برام و ضعف نشون ندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فازش اینه ک شما اصلا براش مهم نیستی تو اون یازده ساعت نمیتونس یدونه پیام بده بگه مشکلش رو؟؟ دورشو خط ...

اختلاف ساعتم داریم اخه نصفش خواب بوده یعنی ساعت چهار صبح استوریمو دید تعجب میکنم بیدار بود

شما براش قطعی و صدرصد نیستی . فقط یه گزینه هستی که میخواد فعلا از دستت نده.اگر اون یکی گزینه نشد شمارو هم از دست نداده باشه

برای خودت ارزش قائل شو.سرد و بی تفاوت نشون بده.پیاماشا دوتا درمیون جواب بده. براش گزینه نباش. اولویتش نیستی مطمئن باش.مردی که دختری رو تو ذهنش اولویت قرار بده برای تماس و پیاماش بی قرار و چشم انتظاره زودم جواب میده

به نظرم همین اول باید نشون بدید که از این مسئله ناراحت می شید شاید دلیل منطقی داشته باشه یا کارش جور ...

خب چرا باید ناراحت بشم وقتی تو رابطه نیستیم نشون بدم ناراحتم احساس میکنه برای من جدی مهمه ارتباطمون