2777
2789
عنوان

فازتون چیهه

96 بازدید | 10 پست

یه جمله گفتم رو راننده تاکسی کراش زدم همه گفتن برای همین شوهرمونو نمیفرستیم اسنپ

اقا باور کنین اگه شوهرتون نخاره قایم نکنه متاهله کسیی قرار نیس بدزدتش من مطمعن بودم که مجرده

بعد بخدا من هول نیستممم تو یه نگاه کراش بزنمم چند ساله سینگلم با این که کلی پیشنهاد داشتممم این کلا با بقیه فرق میکرد هم قیافه هم صداش هم رفتارش😭😂

اخرین نفری ک این حرف زد شوهر خودش باید خوب باشه فلان رف صیغه ی مرد زن و بچه دار شد

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهراتون رو نفرستید اسنپ خانوم های عزیز پس باید کلا پاشو از خونه بیرون نزاره چون همین که بره بیرون یکی ببینه ممکنه روش کراش بزنه

کسی که متاهل باشه و پنهون نکنه کاملا مشخصه، تو نباید دنبال این باشی که کسی شوهرتو نبینه باید درست انتخاب کنی که هرز نپره عزیزم

ازکجا مطمئن بودی مجرده

مسیرمون طولانی بود

اولش خیلیی باهام شوخی کرد گفتم شاید متاهله ولی از ایناییه که بازم با بقیه گرم میگیره(اخه راننده تاکسیا متاهلن)

بعد یه قسمتی داشت با مامانم صحبت میکرد از صحبتاش فهمیدم مجرده و ماشینم ماشین باباشه

اینم بگممم منظورم از تاکسی ،تاکسی زرد نیستتت ماشین شخصی منظورمه ولی دیگه ماشین شخصی طولانی بود همونجوری تو تاپیکا گفتم تاکسی🥲😂

شوهراتون رو نفرستید اسنپ خانوم های عزیز پس باید کلا پاشو از خونه بیرون نزاره چون همین که بره بیرون ی ...

دقیقااا اصن فرد متاهل نباید با مسافز خانم جوونش شوخی کنه که