2777
2789

امروز رفتم ازمایش بدم 

یاد دوران مجردیم افتادم 

یه بار من 22 سالم بود 

میخواستم ازمایش بدم ، شب قبلش هم حالم خیلی بد بود، اصلا نخوابیده بودم بگم سر جمع 1ساعت هم نشد 

مامانمم بانک یه کار اداری داشت 

قرار شد بابام هر کدوممون جدا برسونه که کارمون انجام بدیم. 

بانک بسته بود 

مامانم با من اومد ازمایشگاه 

بعد رفتیم امام زاده

اخرشم رفتیم بانک 

تا ساعت 11ونیم طول کشید 

کل این مدت من حالم از خودم بد بود. 

خون هم 3تا استوانه داده بودم. 

هوا هم گرم بود. و 2ساعت تو بانک منتظر نشسته بودم. 

نکرد یه شکلات برام بخره😄😄😄

تا ساعت 12 هیچی نخوردم اون روز ، از معده درد و سردرد داشتم جون میدادم  نگفت چته 

اومدیم خونه یه لقمه برام گرفت 

منم عصبی شدن وقتی تنها بودم لقمه رو همینجوری تو مشتم فشار دادم از شدت ناراحتی  و چقدر گریه کردم 

اخرم میگفت تو چته خوب یه دکتر خوب وقت بگیر 😄

همیشه برام سوال بود 

نمیفهمید نیاز های منو یا دوست نداشته درست مادری کنه؟ 

هر جور دلش میخواست مادری کرد. 

از نظر خودش هیچی کم نذاشته بود و من پر توقع بودم. 

ولی واقعیت اینه هیچ وقت به نیاز روحی من توجه نکرد. 

همیشه سرشار از خلا بودم 

امروز تو ازمایشگاه یاد اون روز افتادم بغض کردم 🥲

👶🏻➕👶🏻 ➕ 👧🏻 = 🧕🏻💞🧔🏻

بهش گفتی بخر و نخرید؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ تا استوانه

سه تا استوانه ی سرنگ معمولیه 

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

باید میگفتی ضعف داری 

من نمیدونم کی بهمون یاد داده از سکوت هم میشه حس نیاز،بقیه رو فهمید فقط خاک بر سرش

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من از 17 سالگی هر شش ماه بخاطر بیماریم آزمایش میدادم همیشه خودم میرفتم تنها هیچوقت هم توقع از کسی ند ...

منم همیشه خودم میرفتم

اون روز مامانم اومد باهام ولی کاش نمیومد. 

👶🏻➕👶🏻 ➕ 👧🏻 = 🧕🏻💞🧔🏻

من فوبیای دندون کشیدن داشتم، هم قبلش هم بعدش، از لحاظ روحی خیلی تحت فشار بودم. 

بار اولی که دندون کشیدم خیلی ترسیده بودم. خونش بند نمیومد. باورت میشه اومدم خونه بیرون بود. 

وقتی اومد دیدن دندونم کشیدم، دید حالم بده، به بابام گفت سر راهش قیمه خرید برای ناهار😀 

من اصلا نمیتونستم فکم تکون بدم 

فکر کردم بیاد خونه سوپ درست میکنه برام ولی ...

تا 24 ساعت هیچی نخوردم. 

اونم فقط هی میگفت پاشو یه چیزی بخور همین 

بهش هم که گفتم

میگفت خودت پامیشدی درست میکردی

اون روزم من تا 2روز گریه کردم 

👶🏻➕👶🏻 ➕ 👧🏻 = 🧕🏻💞🧔🏻

اره چند بار نامحسوس گفتم گشنمهخودم میتونستم بخرم فقط خواستم ببینم تا کجا پیش میریم که نتیجه اش شد ای ...

اگه نامحسوس گفتی ک هیچی

اگه محسوس میگفتی باز یچیزی

بعضیا مثل من حرفو باید رک و پوسکنده بگی بهشون

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜