2777
2789
عنوان

دعوای پدر ماد

129 بازدید | 10 پست

خانما من پدر مادرم همش با هم دعوا میکنن و تشنج به وجود میارن تو خونه منم عذاب اومدم دیگه کلا روحیم رو از دست دادم ۱۵ سالمه اما مثل ۴۰ ساله مجبورم رفتار کنم

به نظرتون چیکار کنم من که کمتر رو روحیم تاثیر بزاره و زندگی خودمو داشته باشم

من از بچگی هم یادمه سختی زیاد کشیدم اما هم سن و سالام رو میبینم که چقدر روحیه خوبی دارن چقدر شادن دلم به حال خودم میسوزه

نمیتونی کلاس بنویسی؟؟! چرا جدا نمیشن از هم؟!! 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دعوا میکنن برو اتاق هنذفری بذار گوش کن یا برو بیرون بگرد باشگاه برو

متاسفانه تو روستام و این بیشتر منو آزار میده که نه جایی دارم برم نه کسیو دارم باهاش برم بیرون

هیچکس هیچکس تنهام قشنگ

همین میشه دیگه یه مشت آدم سمی میوفتن به هم بچه ها هم آسیب میبینن

کاش تاپیگت رو اونایی ببینن که اعتقاد دارن باید پاسوز بشی و بمونی تو یه زندگی سمی. تا بچه ت بچه ی طلاق نشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

کاش تاپیگت رو اونایی ببینن که اعتقاد دارن باید پاسوز بشی و بمونی تو یه زندگی سمی. تا بچه ت بچه ی طلا ...

وقتی بخاطر بچت موندی پاسوز شدی باید کوتاه بیای و مدیریت کنی مگه بچه آن هر روز هر روز دعوا میکنن یه بچه پونزده ساله دارن 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
وقتی بخاطر بچت موندی پاسوز شدی باید کوتاه بیای و مدیریت کنی مگه بچه آن هر روز هر روز دعوا میکنن یه ب ...

دقیقااااا. یکیو میشناسم پسرش دیگه ۱۷سالشه. هنوزم هر روزز مثل سگ و گربه به حون هم میپرن زن و شوهر  و هی میره قهر هی بر میگرده بار اخر پسرش گفت میری برو مارو دیوونه کردی باکارات.. حداقل نیستی ارامش داریم..

میخوای به خاطر  بچه ت بمونی هر دو طرف لال شید. بزارید اونی که اختیاری تو دنیا اومدن خودش نداشته حداقل روانش سالم بمونه 

دقیقااااا. یکیو میشناسم پسرش دیگه ۱۷سالشه. هنوزم هر روزز مثل سگ و گربه به حون هم میپرن زن و شوهر و ...

بله دقیقا یا پاتو از اون زندگی بکش بیرون و هم خودتو هم طرف حسابتو خلاص کن یا از خودت گذشتی و بخاطر بچت موندی باید چشمتو رو همه چیز ببندی و زندگیتو کنی 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
بله دقیقا یا پاتو از اون زندگی بکش بیرون و هم خودتو هم طرف حسابتو خلاص کن یا از خودت گذشتی و بخاطر ب ...

افریننن. واقعاا.. اقا نمیتونی تحمل کنی جدا شو.. اینکه موندی تو زندکی اما بازم هحون اسه و همون کاسه س. لطف نکردی به بچه ت. مه بعدا هم سرش منت بزاری به حاطر تو موندم. اقا به خاطر همون بچه ت یا باید یاد بگیری چه جوری زبون به دهن بگیری  و کوتاه بیای.. یا باید جدا شی و زندگی بدون تنش و درگیری و جنگ اعصاب برای بچه ت بسازی