2777
2789
عنوان

شما بگید حق باکیه

57 بازدید | 9 پست

زن داداشم بارداره داداشم امروز زنگ زد گله کرد چرا بهش زنگ نمیزنی حالش بپرسی.... در صورتی که من باردار بودم کل 9ماه حتی یک بار بهم زنگ نزد تبریک هم با پیامک بهم گفت ماشین خریدم یه تبریک خشک خالی نگفت حتی به مادرمم زنگ نمیزنه اصصصلا حتی یک بار حالشو بپرسه. منم همشو به داداشم گفتم اونم ناراحت شد. عجب گیری کردم من😐تازه من میخواستم برم خونشون بهش سربزنم. اشتباه کردم به داداشم گفتم یعنی؟ 

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوب کردی.بچشونم همون پیام بده تبریک بگو.تازه اگه مطمئن نیستی داداست مناقل میکنه حرفاتو یا نه پیش ...

داداشم که اصلا نمیگه پیش زنش

حق با شماست ولی بع خاطر داداشت بکن این کار رو امان از عروس بد

آدم زورش میاد ولی با خاطر داداشم میرم بهش سر بزنم

آدم زورش میاد ولی با خاطر داداشم میرم بهش سر بزنم

نرو فقط یه زنگ بزن من به خاطر عروس مون مستراح خونش رو هم شستم بچش دنیا اومد مثل سگ بهم پرید چرا دکتر منو دیر سز کرده داداشم بهم پرید چرا گفتی بچم کوچیکه حالا خودش قبل اینکه من برم ببینمش گفت همین حرف رو وای کهچقدر دلم رو شکستند 

التماس دعا
نرو فقط یه زنگ بزن من به خاطر عروس مون مستراح خونش رو هم شستم بچش دنیا اومد مثل سگ بهم پرید چرا دکتر ...

نرم داداشم خیلی ناراحت میشه