2777
2789
عنوان

واقعا حسودی نمیکردین اگر

216 بازدید | 24 پست

برادرشوهرتون ی شغل عالی با درامد بالا داره و هر سال چند میلیارد میاد رو سرمایه ش ولی شوهرتون کارگره تو خرج اولیه زندگیتون مونده؟

میخواین قضاوت کنین هر چی بگین ولی من دق میکنم هر روز با اضطراب بیدار میشم انقدر بهم ریخته م میخوام درس بخونم انگیزه ندارم هر کار میخوام بکنم انگیزه ندارم .چونه به اون نمیرسم هیچوقت

در ضمن شوهرم ده سال ازش بزرگتره

موقع انتخاب باید دقت میکردی خب

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان به جاریت حسادت میکنی یا برادرشوهره؟

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏

خب به فرض که زیاد ترم داشت با حرص خوردن تو چیزی تغییر میکنه ؟

فقط مریض میشی همون دو قرونم میدی به دکتر و دوا 

پس بشین درس بخون به یه جا برس ،یکم وضع زندگیت درس بشه 

چون که پول اون مال اونه و قرار نیست به تو بده یا ببینه تو نداری و دلس بسوزه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یچی بگم انتخاب خودت بوده میتونستی به کسی بری که مثل برادرشوهرت باشه

الانم چیزی نیست جای حرص و دق این چیزا میگی به فکر پیشرفت خودتون باش و زندگیت رو بهتر کن

بجای استرس از خواب بیدارشدن فکر کن ببین چیکار کنی پیشرفت میتونید بکنید 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

عزیزم حسودی نمیکردم....

ولی تلاشمو بیشتر میکردم که حداقل به یه حد نرمال و رفاهی از زندگی برسم...

برو دنبال کار خودت اگر بچه نداری...

تلاش کن

زندگیتم با مقایسه خراب نکن چون مقایسه درست نیست...تو سعی کن از دیروز خودت بهتر باشی تا حس خوبی بگیری...

من با دو تا بچه الان به فکر کارم به خدا..

زندگی مسابقه نیست ؛ هر لحظه که تونستی آرامش داشته باشی بدون زندگی رو بردی باید بدونی پول آرامش نمیاره:)

یه کلیپ دیدم خیلی قشنگ بود می‌گفت تو اگه ده تا خونه داشته باشی یه خونه بیشتر نمیتونی توش بمونی اگه میلیاردی پول توی حساب داشته باشی توی بانکه فقط یکمیش توی جیبته🫂

به عواقبِ کارهات فکر کن(: